Homepage  / Vedete străine

Margot Robbie nu va mai juca în „Pirații din Caraibe”. Actrița și-ar fi dorit să fie varianta feminină a lui Jack Sparrow

Margot Robbie nu va mai juca în „Pirații din Caraibe”. Actrița și-ar fi dorit să fie varianta feminină a lui Jack Sparrow
9

de Cătălina Matei,

Deși s-a anunțat încă din vara trecută că Margot Robbie ar putea fi noul personaj principal din seria „Pirații din Caraibe”, din păcate nu o vom vedea pe actriță în rol de pirat. Într-un interviu pentru „Vanity Fair”, vedeta din „Brigada sinucigașilor” a dat mai multe detalii.

Una dintre cele mai așteptate apariții din lumea cinematografiei, și anume cea a lui Margot Robbie în „Pirații din Caraibe”, nu va mai avea loc. Încă din vara lui 2020 s-a discutat ca celebra actriță să interpreteze rolul principal într-un nou film din faimoasa franciză – un fel de Jack Sparrow, în varianta feminină. Însă acest lucru nu se va mai întâmpla, cel puțin așa reiese din declarațiile lui Margot pentru revista „Vanity Fair”, citată de Variety.

„Am avut o idee și am dezvoltat-o ​​pentru o vreme, cu mulți ani în urmă, de a avea o femeie lider în prim-plan – nu o lume condusă de femei, ci doar un alt tip de poveste – care ne-am gândit că ar fi fost foarte tare”, a povestit actrița în „Vanity Fair” despre intenția sa de filma „Pirații din Caraibe” alături de Disney. „Dar cred că ei nu vor să o facă”, a mai specificat Margot.

Încă din 2020, Variety anunța că există în proiect doună noi producții din seria „Pirații din Caraibe”: unul cu Margot Robbie, iar altul scris de veteranul francizei Ted Elliott și creatorul „Chernobyl” Craig Mazin. Jerry Bruckheimer, care a produs toate cele cinci filme „Pirati” cu Johnny Depp în rolul principal, a fost atașat de ambele proiect la acea vreme. Tot el a declarat în urmă cu câteva luni, într-un interviu pentru „The Sunday Times” că revenirea lui Johnny Depp în „Pirații din Caraibe” este încă un lucru incert.

Lady Gaga, în locul lui Margot Robbie

Margot Robbie a interpretat-o exemplar pe Harley Quinn în „Birds of Prey” și „Brigada sinucigașilor”, însă actrița i-a predat ștafeta lui Lady Gaga. Cântăreața o va interpreta pe Harley în viitorul film „Joker: Folie à Deux”, care este continuarea filmului „Joker”, cu Joaquin Phoenix în rol principal.

Margot Robbie spune că nu are nicio problemă cu faptul că Lady Gaga o va interpreta pe Harley Quinn în viitoarul film „Joker: Folie à Deux”, ba chiar este de acord cu acest lucru.

Într-un nou interviu pentru MTV News, Margot Robbie – care a mai adus-o pe Harley pe marele ecran în „Birds of Prey” și în cele două filme din „Brigada sinucigașilor” – a declarat că distribuirea lui Gaga „mă face atât de fericită, pentru că am spus de la bun început că tot ce îmi doresc este ca Harley Quinn să fie unul dintre acele personaje așa cum… cum Macbeth sau Batman trec mereu de la un mare actor la altul.”

Photocall du 2ème défilé de mode Haute-Couture 2022 „Chanel” au Grand Palais Ephémère à ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton