Homepage  / Vedete

Margot Robbie s-a măritat în secret, în Australia. Vezi prima poză cu inelul ei de logodnă!

Margot Robbie s-a măritat în secret, în Australia. Vezi prima poză cu inelul ei de logodnă!

de Redactia Tvmania

Actriţa Margot Robbie (26 de ani) s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Tom Ackerley, în Coorabell (Australia), scrie dailymail.co.uk.

Margot Robbie, nuntă în secret, în Australia

Margot Robbie s-a măritat cu iubitul ei, Tom Ackerley

Ulterior, actriţa din „Suicide Squad” a confirmat informaţia pe contul propriu de Instagram, postând o imagine în care îşi arată inelul cu diamant.

margot-robbie-inel-de-logodna-nunta-secret

Margot Robbie a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu inelul de logodnă. (sursa foto: https://www.instagram.com/margotrobbie)

 

Margot şi Tom (care s-ar fi logodit în vară, păstrând asta pentru ei) au ţinut totul secret: cei 50 de invitaţi au fost rugaţi să aştepte autobuzul care îi va duce la nuntă în diferite locuri din zona Byron Bay, apoi li s-a cerut să îşi lase la intrare smartphone-urile şi aparatele foto, pentru ca nicio imagine de la ceremonie să nu apară în media. Cu toate acestea, pe social media au apărut imagini de la faţa locului, postate de fratele mirelui, James, şi de fratele miresei, Cameron.

Desfăşurarea de forţe a început la ora 16.00 şi s-a întins până la ora 23.00, când invitaţii (printre care fraţii şi sora actriţei) au abandonat ringul de dans transformat într-o veritabilă discotecă.

Se iubesc de 3 ani încoace

Blonda formează un cuplu cu asistentul de regie din 2013 (s-au cunoscut la filmările peliculei „Suite Française”, lansată în 2014), după ce iniţial au fost prieteni foarte buni. Cei doi locuiesc împreună la Londra şi au devenit de ceva vreme şi parteneri pe plan profesional: din 2015, au împreună cu doi prieteni apropiaţi o companie de producţie („LuckyChap”).

Tom va sta în spatele unui viitor proiect cinematografic al lui Margot Robbie, filmul biografic „I, Tonya” (2018). În proiect, blonda va intra în pielea patinatoarei americane Tonya Harding, care a fost acuzată că şi-a atacat colega de echipă, în 1994, înaintea Olimpiadei de Iarnă.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Margot Robbie se iubeşte cu Alexander Skarsgård?

Margot Robbie nu se consideră atractivă

Orlando Bloom, în tandreţuri cu Margot Robbie, frumoasa din “Lupul de pe Wall Street”

Record pentru producţia Warner Bros. Pictures „Brigada sinucigaşilor”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton