Homepage  / Vedete străine

Margot Robbie și-a înscenat moartea în copilărie. Cum a reușit actrița din „Barbie” să facă asta și care a fost motivul

Margot Robbie și-a înscenat moartea în copilărie. Cum a reușit actrița din „Barbie” să facă asta și care a fost motivul
9

de Roxana Mirea,

Margot Robbie a fost pusă pe șotii când era mică. Actrița din „Barbie” avea un simț dramatic dezvoltat, așa că, pe când era doar o fetiță, și-a înscenat moartea. Într-un interviu recent, vedeta a povestit cum a reușit să facă acest lucru, dar și care a fost motivul.

Margot Robbie și-a înscenat moartea

Margot Robbie a fost o glumeață în copilărie. În timp ce Robbie, în vârstă de 33 de ani, și Ryan Gosling, colegul ei din „Barbie”, au apărut recent la emisiunea The Zoe Ball Breakfast Show de la BBC Radio 2, actrița a povestit o întâmplare din copilărie: odată a decis să-și însceneze propria moarte pentru a speria o bonă pe care nu o plăcea, potrivit People.

Avem o nouă bonă și am vrut-o înapoi pe vechea mea bonă, Talia, care avea vreo 16 ani și mi se părea atât de cool”, a spus Robbie. „Am adus-o pe această doamnă mult mai în vârstă și pur și simplu nu am fost mulțumită, iar ea mi-a spus să mă duc să fac o baie și eu nu am vrut, iar ea era foarte irascibilă și m-am gândit: ‘Lasă, că îți arăt eu ție.’”

Barbie European premiere in LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Așa că am luat un cuțit mare de bucătărie și ketchupul și m-am întins goală pe gresie, m-am acoperit cu ketchup, am pus cuțitul de bucătărie și am așteptat vreo 45 de minute să mă găsească”, a adăugat ea.

Dar a meritat așteptarea… Oh, da”, a spus Margot Robbie, în timp ce gazda emisiunii de radio a întrebat dacă dădaca „[a fugit] țipând din casă”. Gosling, în vârstă de 42 de ani, a glumit spunând că Robbie și-a „produs [propria] moarte”.

Robbie a mai împărtășit în clip că înclinația ei de a se preface că se rănește în copilărie nu s-a terminat aici. „De asemenea, am exersat odată o prăbușire pe scările cinematografului din centrul comercial de unde sunt și oamenii au chemat ambulanța. Deci cred că am fost un copil cam dramatic”, a glumit ea.

Margot Robbie n-a avut păpuși Barbie în copilărie

Robbie a crescut în Queensland, Australia, pe coasta de nord-est a țării. Înaintea lansării filmului „Barbie”, vedeta a amintit recent pentru People că nu se juca des cu păpuși Barbie în copilărie. „Eu personal nu am avut niciuna din câte îmi amintesc”, a spus ea. „Sora mea a avut și îmi amintesc că și verișoara mea a avut. Mă jucam cu cele ale verișoarei mele, dar nu am fost chiar atât de mult o fată Barbie când eram copil.”

„Eram mai degrabă genul de fată care se rostogolea în noroi”, a adăugat Robbie, menționând că păpușile cu care se juca erau „toate ciudate”. „Cred că toate erau atât de neîngrijite pentru că nu au fost bine îngrijite”, a spus ea. „Toate erau niște Barbie ciudate.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton