Homepage  / Vedete străine

Margot Robbie și Ryan Gosling, în ținute Barbie pe covorul roșu. Cum s-au asortat la prezentarea filmului

Margot Robbie și Ryan Gosling, în ținute Barbie pe covorul roșu. Cum s-au asortat la prezentarea filmului
5

de Roxana Mirea,

Studioul Warner Bros. a prezentat comedia „Barbie” la CinemaCon, iar protagoniștii Margot Robbie și Ryan Gosling au fost și ei prezenți la eveniment. Cei doi au strălucit pe covorul roșu, în ținute asortate, demne de personajele lor din film.

Margot Robbie și Ryan Gosling, în ținute „Barbie” asortate

Margot Robbie și Ryan Gosling își reprezintă personajele din „Barbie”! Cei doi actori au apărut marți, 25 aprilie,la CinemaCon și au purtat ținute asortate, demne de universul păpușii celebre, care a devenit preferata tuturor fetițelor imediat cum a fost lansată pe piață.

Atât Robbie, cât și Gosling s-au îmbrăcat în roz pentru apariția din Las Vegas. Actrița a purtat o fustă și un top roz pal, iar el a optat pentru o jachetă roz aprins, pe care a purtat-o peste un tricou pe care scria: „De la regizoarea Greta Gerwig.”

Margot Robbie și Ryan Gosling au părut cât se poate de fericiți în timp ce au pozat pe covorul roșu, înainte de a intra înăuntru pentru prezentarea filmului lor. Cei doi au zâmbit și au râs pe scenă, iar Gosling chiar a discutat despre cum a intrat în personaj pentru a-l interpreta pe Ken.

Trebuie să fiu sincer. Până în acest moment îl cunoșteam pe Ken doar de la distanță. Nu-l cunoșteam pe Ken din interior”, a spus el. „Dacă e să fiu sincer, m-am îndoit că am o energie demnă de Ken. Nu am văzut-o. Dar Margot și Greta au evocat acest lucru din mine.”

2023 – Barbie – Movie SetIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Robbie și Gosling joacă în „Barbie” alături de America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Kate McKinnon, Michael Cera, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Emerald Fennell, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Hari Nef, Ariana Greenblatt, Sharon Rooney, Scott Evans, Rhea Pearlman și Will Ferrell.

În acest film așteptat de mulți, Margot Robbie o interpretează pe Barbie, iar Ryan Gosling interpretează rolul lui Ken. Filmul va avea acțiunea plasată în ținutul imaginar Barbieland, de unde eroina, o păpușă, este alungată pentru că nu este perfectă și astfel ajunge să treacă printr-o mulțime de aventuri în lumea reală.

„Barbie” va avea premiera pe 21 iulie.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton