Homepage  / Filme Online

Maria Bakalova, rol cheie în „Gardienii Galaxiei Vol. 3”. Ce personaje noi mai apar

Maria Bakalova, rol cheie în „Gardienii Galaxiei Vol. 3”. Ce personaje noi mai apar
7

de Roxana Mirea,

Filmările pentru „Gardienii Galaxiei Vol. 3” s-au încheiat luna trecută și, deși informațiile despre intriga filmului sunt ținute sub tăcere, fanii primesc încet-încet mai multe informații, pe măsură ce acestea sunt disponibile. Recent, Deadline a dezvăluit că Maria Bakalova, nominalizată la Oscar, i se va alătura lui Star-Lord în cea de-a treia continuare din franciza „Gardienii Galaxiei”.

Maria Bakalova va avea un rol cheie în „Guardians of the Galaxy Vol 3.”

Scenaristul și regizorul filmelor „Guardians of the Galaxy”, James Gunn, își ține proiectele aproape, așa că nu se știu prea multe despre cel de-al treilea film sau despre rolul pe care îl va avea Maria Bakalova.

Actrița de origine bulgară a dat lovitura cu rolul din controversatul film „Borat Subsequent Moviefilm”, unde a jucat alături de Sacha Baron Cohen. Filmul i-a adus lui Bakalova o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar. Așadar, ea a dovedit că este o actriță excelentă și că se potrivește perfect în franciza din universul Marvel, potrivit collider.com.

Maria Bakalova poate fi văzută, de asemenea, în viitoarea comedie horror „Bodies Bodies Bodies”, precum și în filmul „The Honeymoon” și în filmul „The Bubble”, alături de colega de distribuție din MCU, Karen Gillan, care o interpretează pe Nebula, sora Gamorei, în „Gardienii Galaxiei”.

Guardians of the Galaxy (2014) posterIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Maria Bakalova, fericită să joace în „Gardienii Galaxiei Vol. 3”

„Ahhhhhhhh. Sincer, sunt cea mai fericită și mai entuziasmată persoană din lume!!!!! Acest proiect a fost cel mai greu de ținut secret și nu-mi vine să cred că acum a ieșit la iveală!!! @jamesgunn ÎȚI MULȚUMESC pentru că m-ai adus în cea mai incredibilă familie la care oricine poate visa!!! Ești cu adevărat un creator EXTRAORDINAR și a fost cea mai mare onoare pentru mine să lucrez cu tine! Viziunea ta, umorul tău, talentul tău sunt cu adevărat din acest Univers. Nu e de mirare că explorezi toate aceste locuri și creaturi diferite!

Nu numai asta, dar ești unul dintre cei mai uimitori oameni pe care i-am întâlnit în viața mea! Să te întâlnesc și să te cunosc este o schimbare de viață pentru mine! Te iubesc, te admir și te respect profund ❤️ și îi IUBESC IUBESC IUBESC IUBESC IUBESC IUBESC pe toți cei implicați în #GOTG și @marvelstudios ! Ce grup de oameni talentați și frumoși. Și bineînțeles: mulțumesc echipei mele incredibile pentru că mi-a oferit șansa și oportunitatea de a-mi îndeplini visele”, a scris Maria Bakalova pe Instagram.

Ce personaje noi mai apar în „Guardians of the Galaxy Vol. 3”

Multe dintre vedetele din primele două filme „Guardians of the Galaxy” se vor întoarce, printre care Christ Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel în rolul lui Groot, Dave Bautista, Bradley Cooper în rolul lui Rocket, Pom Klementieff în rolul lui Mantis, Sylvester Stallone, Gillan și Elizabeth Debicki, care a jucat rolul Marii Preotese de Aur a Suveranului în Vol 2. Pe lângă faptul că vor apărea în „Gardienii Galaxiei Vol. 3”, Pratt, Bautista, Klementieff, Gillan, Diesel și Cooper vor apărea și în „Thor: Love and Thunder”.

Alături de misteriosul personaj al Mariei Bakalova, Gunn a anunțat că „Gardienii Galaxiei Vol. 3” îl va prezenta pe Will Poulter în rolul lui Adam Warlock, un personaj important din universul Marvel.

În scena post-credite de la finalul filmului „Gardienii Galaxiei Vol 2”, Ayesha creează ceva pe care îl descrie ca fiind suficient de puternic pentru a-i distruge pe Gardienii Galaxiei și numește acel ceva Adam. Acest lucru nu este de bun augur, având în vedere că „Gardienii Galaxiei Vol. 3” urmează să fie ultimul film din franciză.

Alături de Poulter, Daniela Melchior din „The Suicide Squad” și Chukwudi Iwuji din „Peacemaker” se alături distribuției „Guardians of the Galaxy Vol. 3”. În plus, mai există încă un „actor neanunțat”, după cum a dezvăluit Gunn, iar „acea persoană nu este Bakalova”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton