Homepage  / Vedete româneşti

Maria Constantin a răbufnit după ce a fost criticată că s-a apucat să cânte manele. „Nimeni nu-mi plătește mie facturile”

Maria Constantin a răbufnit după ce a fost criticată că s-a apucat să cânte manele. „Nimeni nu-mi plătește mie facturile”
8

de Roxana Mirea,

Maria Constantin a făcut o serie declarații după ce a fost acuzată că și-a schimbat stilul vestimentar, dar și pentru că stilul său muzical se îndreaptă mai mult în direcția manelelor. Cântăreața s-a apărat și a spus că nu este singura care face acest lucru și că nu cei care o critică îi plătesc facturile.

Maria Constantin, după ce a fost criticată că s-a apucat să cânte manele

Maria Constantin, care urmează să se căsătorească cu Robert Stoica, a fost criticată de unele persoane, care o acuză că abordează un stil vestimentar nepotrivit pentru o cântăreață de muzică populară și pentru că s-a apucat să cânte manele. Vedeta s-a apărat și a spus că tot ceea ce face este să livreze ce își dorește publicul.

„Cânt manele, dar nu cred că sunt singura interpretă de muzică populară care s-a apucat de manele. Hai, să fim serioși! Asta o să cânt mereu, pentru că asta cânt de la 7 ani, doar muzică clasică normal cânt. Muzica populară este o pasiune pentru că am crescut cu ea în casă, tatăl meu fiind instrumentist.

Dar trebuie să ne mai și pliem după ceea ce se cere, în condițiile care sunt. Până la urmă, publicul decide. Publicul ne ridică, publicul ne coboară. Dacă asta se ascultă, asta cântăm”, a susținut Maria Constantin la Antena Stars, potrivit fanatik.ro.

Ce-regula-are-Maria-Constantin-pentru-invitatii-de-la-nunta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Nimeni nu-mi plătește mie facturile”

 Maria Constantin spune că nu o deranjează părerile negative pentru că „nimeni nu-i plătește ei facturile”.

„Cânt și eu o manea un pic mai stilizată, mai spre folclor. Asta se cere și atunci, într-adevăr, chiar dacă eu aș vrea să merg pe un stil muzical care mi-ar plăcea poate mult mai mult, cerințele astea sunt. Trebuie să ne acomodăm.

Pe mine nu mă deranjează, în general, ceea ce zice lumea. Nimeni nu stă lângă mine, nimeni nu-mi plătește mie facturile. Eu fac fix ceea ce simt eu și consider că atunci când faci ceea ce simți, poți să și transmiți mult mai mult. Cei care vorbesc sunt doar niște oameni care se uită din fața calculatorului, n-au job, n-au nimic și stau să critice”, a afirmat Maria Constantin.

Dacă nu s-ar vorbi, înseamnă că n-aș exista. Cred că am fost printre primii interpreți de muzică populară care și-a dat jos costumul național și a apărut cu tot felul de vestimentații un pic mai stilizate. Chiar dacă am fost criticată, ulterior am fost un model pentru colegii mei. Am vrut să fiu un pic mai excentrică, am vrut să fiu eu. Dacă nu sunt înțeleasă, asta e”, a mai declarat artista.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton