Homepage  / Știri

Maria Constantin este alături de Cove la „Vorbește lumea”

Maria Constantin este alături de Cove la „Vorbește lumea”

de Redactia Tvmania

Maria Constantin nu poate sta departe de televiziune! După perioada petrecută la Ferma vedetelor, Maria s-a îndrăgostit de meleagurile cipriote și a filmat un videoclip acolo, pe care l-a lansat la Vorbește lumea. Emisiunea i-a intrat atât de tare la suflet încât a acceptat provocarea de a prezenta alături de Cove pentru câteva zile.

Maria Constantin si Cove

”Sunt foarte fericită și emoționată. Este pentru prima dată când prezint o astfel de emisiune și mă bucur că telespectatorii vor vedea și cealaltă latură a mea, nu doar cea de artist. Vorbește lumea mi se pare una dintre cele mai frumoase emisiuni, de aceea mi-am dorit să-mi lansez și cea mai recentă melodie aici. Cove este prietenul meu și abia aștept să fiu alături de el și să avem invitați care vor cânta, pentru a-i lua la dans. Cu siguranță ne vom distra și va fi petrecere în platou.”, a spus Maria despre experiența pe care o va începe astăzi.

Telespectatorii vor afla astăzi, la Vorbește lumea, despre beneficiile nucilor, cât de bună este detoxifierea și ce alimente ne ajută, dar și informații utile despre măștile anti-aging și câteva trucuri importante de machiaj. Discuțiile despre modă și stil nu vor lipsi, iar Dana Budeanu va veni în platoul emisiunii pentru a spune dacă vedetele autohtone și-au asortat corect iile la un diferite evenimente mondene. Tot astăzi, Anca Bucur, Miss Fitness Univers, va povesti despre concursuri, munca din spatele medaliilor obținute și viața ei.

Românii sunt invitați, de luni până vineri, de la 11:30 la 13:00 și de la 14:00 la 15:00, alături de Cove și invitații săi speciali, pentru a afla despre ce Vorbește lumea, la Pro TV.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton