Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Maria Constantin, trădată de prieteni. Ce a pățit cântăreața: „Din momentele alea grele am înțeles foarte multe”

Maria Constantin, trădată de prieteni. Ce a pățit cântăreața: „Din momentele alea grele am înțeles foarte multe”

de Redactia Tvmania

Maria Constantin a trecut prin perioade cumplite, iar trecutul i-a arătat că oamenii trebuie aleși cu mare grijă în viață și că puțini sunt aceia care pot fi numiți cu adevărat prieteni.

Invitată la Antena Stars, Maria Constantin, pregătită deja de a treia căsătorie, a dezvăluit cum a ajuns ca dintr-o mulțime de prieteni să mai aibă alături doar trei. Aceasta a mărturisit că trădările din partea celor pe care îi credea apropiați au făcut-o să realizeze că nu mai poate avea aceeași încredere în oameni. Episoadele dificile din viața ei, mai ales scandalul cu fostul soț, i-au arătat adevărata față a celor care o înconjurau și, astfel, a decis să facă o schimbare radicală! Maria Constantin a rămas alături doar cu cei în care are încredere deplină: 

 

„Mi-am triat prietenii, din toți ăia pe care îi credeam eu că eram erau doar cunoștințe, au rămas doar trei din foarte mulți care credeam că sunt. Din momentele alea grele am înțeles foarte multe lucruri și m-au ajutat să mă maturizez să nu mai am încredere așa în toată lumea”, a spus ea la Antena Stars.

Maria Constantin, înregistrată de cei apropiați 

Maria Constantina a mai dezvăluit că falșii săi prieteni o sunau chiar în acea perioadă a scandalurilor în care era implicată pentru a înregistra conversațiile telefonice cu ea și, ulterior, să le furnizeze jurnaliștilor cu scopul de a-i face rău. Dezamăgire a fost atât de mare, încât s-a îndepărtat de aceștia.

„În perioada aia urâtă unii oameni mă sunau care într-adevăr să mă întrebe dacă sunt bine, iar alții mă sunau să afle mai multe și aveau și telefonul pe REC (n.r înregistrare), oameni pe care eu mă bazam și aveam încredere”, a mai declarat Maria Constantin. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton