Homepage  / Știri / Televiziune

Maria de la Survivor România, primele declarații după eliminare: ”S-a închis oglinda mea!”

Maria de la Survivor România, primele declarații după eliminare: ”S-a închis oglinda mea!”

de Redactia Tvmania

Maria Hîngu a fost eliminată de la Survivor România 2021 și a făcut primele declarații după ce a părăsit competiția. Fosta concurentă de la Războinici are 25 de ani, e fostă sportivă, în prezent asistent manager și se simte deja împăcată cu gândul că nu mai face parte din concurs.

„Sunt super bine, adică m-am împăcat cu gândul imediat ce mi-a venit gândul că o să fiu eliminată, am simțit asta, după cum am spus. Imediat cum  am ajuns în consiliu, deja acolo eram… Eu cred foarte mult în semne. Când am văzut ce traseu avem și știind că exact pe traseul ăla am început competiția, iar acum aveam iar același traseu, eram după două meciuri pierdute, trebuia să plece cineva de la noi”, a declarat ea într-un interviu pentru Wowbiz.

”S-a închis oglinda mea!”, a mai spus Maria, referindu-se la faptul că a început traseul cu pirații și a încheiat traseul cu pirații. ”Am început la traseul cu pirații fără să aduc punct, dar am încheiat traseul cu 2 puncte, am bătut-o atât pe Elena, cât și pe Ana, iar asta mă bucură pentru că mi-am completat eu parcursul în competiție.”

Maria de la Războinici (Survivor România 2021), despre Albert și Alin

Maria spune că pentru ea, cele 3 luni petrecute pe insulă, parcă ar fi fost 3 ani. De când a ajuns în Dominicană și a început Survivor România 2021, a uitat și de casă, și de faptul că se vede la televizor. Ea a fost mereu acolo, prinsă în fiecare moment, fie că era vorba de vreo competiție sau se afla pur și simplu în camp, alături de colegii ei. Cu aceștia s-a înțeles bine, dar a avut totuși câteva comentarii cu privire la Albert și Alin.

”L-am votat pe Albert de atâtea ori pentru că, din punct de vedere social, se vedea mereu o separare. Noi rămâneam mereu lângă focul de tabără și Albert cu Alin se îndepărtau și comentau. Când nu simt un vibe cu o persoană, nu pot să mă prefac. Albert este un sportiv bun, traseul îl rupe, dar nu se concentrează de multe ori. Albert are pante ascendente și descendente. I-am și spus: „Albert, tu nu îți găsești locul niciunde”, a mai spus Maria.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton