Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Maria Ilioiu tună și fulgeră după ce a fost eliminată de la Insula iubirii 2023. Ce a dezvăluit din culisele show-ului

Maria Ilioiu tună și fulgeră după ce a fost eliminată de la Insula iubirii 2023. Ce a dezvăluit din culisele show-ului
14

de Redactia Tvmania

Maria Ilioiu a avut o reacție dură după ce a fost eliminată din show-ul de la Antena 1! În primele sezoane ale emisiunii „Insula iubirii”, era una dintre cele mai iubite ispite feminine. Apreciată atât de telespectatori, cât și de concurenți, dintre care câțiva chiar i-au picat și în mreje. Aceasta a revenit și noul sezon ca ispită supremă. Cu toate acestea, apariția ei nu a mai avut succes.

De data aceasta, nu a avut deloc succes în procesul de seducere al concurenților. Mai mult decât atât, a intrat în mai multe conflicte aprinse cu unii dintre aceștia. Când au fost puși să elimine una dintre ispitele feminine, bărbații din Insula Iubirii au decis (culmea!) să plece acasă chiar ispita supremă, Maria Ilioiu.

Maria Ilioiu, dezvăluiri uluitoare despre Insula Iubirii

Sătulă să fie pusă la zid în urma apariției din acest sezon, Maria Ilioiu a răbufnit public și a lansat un atac dur la adresa Antena 1.

„Din păcate, după cum ați putut observa, m-am confruntat cu o situație atipică la TV, fiind pusă în mai multe situații ingrate și chiar umilitoare, eu fiind de fapt aceeași persoană sinceră și directă, cum v-am obișnuit în general în alți ani, unde m-am bucurat nemijlocit de aprecierea voastră. Compatibilitatea mea cu noile personaje nu a putut fi nici măcar la nivel de conversație, motiv pentru care nu mi-am putut etala aptitudinile specifice rolului, fiind permanent obstrucționată și limitată de context și de timpul scurt petrecut acolo.

Probabil vă întrebați de ce așa diferențe între ‘eu’ din ceilalți ani. Răspunsul nu poate fi decât unul. Nu există diferențe decât fizice. La nivelul caracterului ar fi fost realmente nefiresc să mă pot schimba radical de la un an la altul, nu credeți?!

maria-ilioiu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Pur și simplu, mediul, calitatea îndoielnică a oamenilor cu care m-am intersectat, precum și conjuncturile nefavorabile mi-au influențat în mod negativ parcursul, precum și impresiile negative intenționat extrase din contexte mai largi (de exemplu: dintr-un dialog care poate a durat 30 de minute, voi puteți vedea doar câteva fracțiuni și secvențe), fiind sintetizate în fața voastră complet în mod distorsionat în defavoarea cuiva tocmai pentru a crea controversă, scandal și evident audiența mult dorită.

Asta se cam întâmplă în televiziune în general, pentru cei care nu știați asta deja. Mi-aș fi dorit ca multe dintre acțiuni și dialoguri să fi fost prezentate mai în detaliu, fiind convinsă că în acest caz, impresia lăsată s-ar fi schimbat radical… Doar că televiziunile au ca și scuză penibilă faptul că nu le permite timpul să dea toate înregistrările făcute”, a scris Maria Ilioiu, pe rețelele de socializare.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton