Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Maria Iordănescu, dezvăluiri neașteptate! „Nu vreau să fiu asociată cu performanțele tatălui sau ale fratelui” | EXCLUSIV

Maria Iordănescu, dezvăluiri neașteptate! „Nu vreau să fiu asociată cu performanțele tatălui sau ale fratelui” | EXCLUSIV
7

de Redactia Tvmania

Maria Iordănescu, fiica celebrului antrenor Anghel Iordănescu, e prezentatoarea știrilor sportive de la „Focus la prima oră”, la Prima TV. Tânăra a debutat de ceva vreme în lumea televiziunii, însă mărturisește că dorește să evolueze profesional „pentru a ieși din umbra glorioasă a numelui de Iordănescu”.

Anghel Iordănescu, unul dintre cei mai titrați antrenori români, are patru copii, însă unul dintre ei este feblețea inimii sale. Fostul antrenor are trei băieți și o fată: Maria Iordănescu. Tânăra a dorit să urmeze o carieră în televiziune după ce a terminat studiile în cadrul Academiei de Studii Economice din București și a și reușit! Cu toate astea, Maria Iordănescu mărturisește că prezența celor mai importanți patru bărbați din viața sa, tatăl și frații, a influențat alegerea sa în carieră, respectiv cea de a fi prezentator al rubricii sportive:

„Este un privilegiu să crești printre stele, printre legendele fotbalului românesc, să știi de la propriul tată toate secretele din spatele ușilor inchise sau să afli tot ce s-a întamplat la Cupa Campionilor Europeni, la Europene sau Mondiale…însă, uneori este puțin prea mult. Televizorul este aprins întotdeuana pe canalele sportive, programul de ieșit în oraș, cu prietenii, depinde de ora începerii unui meci important, iar discuțiile dintre tata și cei 3 frați sunt… mai mereu despre fotbal. Ironia sorții face ca sportul rege să nu mă ocolească nici pe mine. Am înțeles că locul meu în televiziune este de a prezenta tot…SPORT”, a declarat Maria Iordănescu în exclusivitate pentru TVMania. 

Maria Iordănescu spune că tatăl ei i-a influențat într-adevăr pasiunea pentru sport, însă dorește să își păstreze profesionalismul la pupitrul știrilor:

„Ce pot spune este mă simt o persoană împlinită… Când eram mică și jucam fotbal în familie, tata spunea despre mine: ”dacă ai fi fost băiat, ai fi fost un jucător foarte bun!” Cum acest lucru nu a fost posibil, iată că, până la urmă, tot am avut ocazia să duc și eu o mică parte din tradiție, mai departe. Nu alerg, însă ”pasez” telespectatorilor toate informațiile din lumea sportului. Fiecare intervenție a mea în cadrul matinalului Focus la Prima Oră reprezintă o pasă între mine și colegii mei, Daniel și Irina”, a mai spus Maria Iordănescu pentru TVMania. 

Maria Iordănescu: „Nu vreau să fiu asociată cu performanțele tatălui sau ale fratelui” 

Maria Iordănesu ne-a mărturisit însă că de acum încolo, în ceea ce privește cariera sa, dorește să evolueze într-atât de mult încât să-și poată face propriul drum, fără a mai fi nevoie să fie în umbra performanțelor familiei sale: 

„Sunt o persoană muncitoare și ambițioasă. Trag din greu pentru a ieși din umbra glorioasă a numelui de Iordănescu. Nu vreau să fiu asociată cu performanțele tatălui sau ale fratelui. Ei au făcut asta pentru visul lor și merită tot respectul meu, însă eu trebuie să am propriile performanțe, propriul nume, propriul drum. MARIA trebuie să demonstreze că poate… nu Iordănescu. Numele acesta deja a făcut istorie, e rândul meu acum! Îmi doresc să ajung la inimile telespectatorilor exact așa cum sunt: un om simplu cu vise și idealuri”. 

 

Pe Maria Iordănescu o puteți  urmări de luni până vineri în cadrul știrilor „Focus la prima oră” (Prima TV), de la ora 7.00. 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton