Homepage  / Vedete româneşti

Maria Iordănescu este însărcinată pentru prima dată! Anunțul fericit făcut de fiica lui Anghel Iordănescu

Maria Iordănescu este însărcinată pentru prima dată! Anunțul fericit făcut de fiica lui Anghel Iordănescu
7

de Roxana Mirea,

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, este însărcinată pentru prima dată! Prezentatoarea știrilor din sport de la Prima TV a făcut anunțul fericit pe Instagram, acolo unde a publicat și primele imagini cu burtica de graviduță.

Maria Iordănescu este însărcinată

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, este însărcinată! Prezentatoarea știrilor din sport de la Prima TV a făcut anunțul în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, când a publicat primele imagini cu burtica de graviduță.

Maria Iordănescu este căsătorită cu Teodor Măgureanu, bărbatul care i-a devenit soț în vara acestui an, iar acum așteaptă primul lor copil. Din imaginile publicate de Maria pe rețelele sociale, pare că ea a trecut de primul trimestru de sarcină.

Anul acesta am primit cea mai mare binecuvântare: m-am căsătorit și voi deveni mamă”, a scris Maria Iordănescu, pe Instagram.

Maria Iordănescu s-a căsătorit religios cu Teodor Ungureanu, pe 14 mai 2022. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Elefterie din București. Nunta a fost una de lux, iar invitații au petrecut până a doua zi dimineața. O limuzină de lux a adus-o pe Maria Iordănescu la biserică, alături de nașa Nicoleta Cone, jurnalist la Realitatea Plus. Prezentatoarea tv a fost condusă la altar de către tatăl său, Anghel Iordănescu.

maria-iordanescu-este-insarcinata-pentru-prima-data-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton