Homepage  / Vedete româneşti

Maria Iordănescu s-a căsătorit religios! Primele imagini de la nunta fiicei lui Anghel Iordănescu

Maria Iordănescu s-a căsătorit religios! Primele imagini de la nunta fiicei lui Anghel Iordănescu
10

de Roxana Mirea,

Maria Iordănescu, care prezintă știrile sportive în cadrul matinalului „Focus la prima oră” de la Prima TV, s-a căsătorit religios sâmbătă, 14 mai, cu logodnicul ei, Teodor Ungureanu. Fiica lui Anghel Iordănescu în vârstă de 25 de ani s-a căsătorit civil cu alesul inimii ei în toamna anului trecut, în Barcelona.

Maria Iordănescu s-a căsătorit religios

Maria Iordănescu s-a căsătorit religios cu logodnicul ei, Teodor Ungureanu, sâmbătă, 14 mai. Cununia religioasă a avut loc sâmbătă, 14 mai, la Biserica Sfântul Elefterie din București. Nunta a fost una de lux, iar invitații au petrecut până a doua zi dimineața.

O limuzină de lux a adus-o pe Maria Iordănescu la biserică, alături de nașa Nicoleta Cone, jurnalist la Realitatea Plus. Prezentatoarea tv a fost condusă la altar de către tatăl său, Anghel Iordănescu. De asemenea, mireasa a atras toate privirile cu rochia ca de prințesă, scrie viva.ro.

Maria Iordănescu a purtat o rochie de mireasă albă, din dantelă, cu trenă lungă, în stil prințesă. Prezentatoarea tv și-a prins părul într-un coc simplu și a purtat un voal lung. Buchetul de flori al miresei a fost alcătuit din trandafiri albi.

Interiorul bisericii a fost decorat cu trandafiri albi, iar invitații au fost poftiți să se așeze pe scaune albe. La valsul mirilor, Maria Iordănescu și Teodor Ungureanu au dansat pe melodia „Die with you”, de la Beyonce.

Maria-Iordanescu-s-a-casatorit-religios-Primele-imagini-de-la-nunta-fiicei-lui-Anghel-Iordanescu-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

De ce Gigi Becali n-a mai fost naș

Nașul celor doi trebuia să fie Gigi Becali. Acesta a fost prezent la biserică, dar nu în calitate de părinte spiritual. Gigi Becali a spus că-i va cununa pe cei doi miri, dar că nu va merge și la restaurant. Acestea fiind datele problemei, Maria și Teodor și-au găsit alți părinți spirituali, iar milionarul din Pipera a venit doar ca simplu invitat.

Printre invitați s-a numărat și Marina Nițoiu, colega Mariei Iordănescu de la Prima TV.

Aseară am fost la o nuntă ca-n povești. Superba mea colegă de la sport, Maria Iordănescu, s-a căsătorit. Casă de piatră, Maria!!!”, a scris Marina pe Instagram.

Maria Iordănescu ne-a povestit, acum ceva timp, că nu s-a schimbat nimic între ea și alesulul inimii ei de când s-au căsătorit civil. La acel moment, ea spunea că amândoi așteaptă cu nerăbdare cununia religioasă.

Nuntă urmează anul acesta, în vara. Lucrurile nu s-au schimbat, sunt la fel de frumoase ca înainte. În schimb ce așteptăm amândoi cel mai mult este uniunea în fața lui Dumnezeu, cea mai importantă, de altfel”, ne-a povestit Maria.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton