Homepage  / Știri / Vedete străine

Maria Sharapova, prima reacție după invadarea Ucrainei de către Rusia

Maria Sharapova, prima reacție după invadarea Ucrainei de către Rusia

de Ioana Maria,

Maria Sharapova, fosta lideră a ierarhiei WTA, a păstrat tăcerea în legătură cu invadarea Ucrainei de către Rusia. Acum, Masha a transmis în premieră un mesaj pe Instagram, după ce zile la rând a fost criticată în mod repetat pentru lipsa de reacție.

Fosta jucătoare de tenis spune că acum călătoria în Europa este diferită față de cum era obișnuită. De la geamul camerei de hotel, rusoaica spune că are „inima grea” și „o dorință profundă de pace”. Cel mai important lucru în acest moment este „asigurarea siguranței viitorului copiilor noștri”, transmite Sharapova.

În vârstă de 34 de ani, Sharapova s-a născut la Nyagan, Rusia, iar domiciliul îl are de ani buni în Bradenton, Florida, SUA. Sportiva nu a renunțat la cetățenia rusă.

Potrivit Forbes, Sharapova are o avere de aproape 200 de milioane dolari, de 6 ori mai mare decât premiile obținute din tenis. Ea are contracte de publicitate cu mai multe branduri internaționale.

Dintre businessurile de succes ale Sharapovei, cele mai mari creșteri le-a înregistrat brandul „Sugarpova”, bomboanele comercializate de rusoaică devenind extrem e populare pe toate meridianele.

În această afacere, „Masha” a investit $500.000, iar acum, potrivit Fox Business brandul valorează peste 20 de milioane de dolari.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton