Homepage  / Știri

Maria Shriver e convinsă: divorţează de Arnold Schwarzenegger

Maria Shriver e convinsă: divorţează de Arnold Schwarzenegger

de Redactia Tvmania

Arnold Schwarzenegger nu mai are nicio şansă să se împace cu Maria Shriver, iar pentru asta trebuie să îi mulţumească nimeni alteia decât lui Oprah Winfrey.

Surse citate de National Enquirer spun că Oprah a convins-o pe fosta soţie a lui Arnold să meargă mai departe cu divorţul şi să nu-i mai dea nicio şansă acestuia. Maria Shriver a ajuns chiar să renunţe la mare parte dintre bijuteriile primite de la actorul din „Terminator” pentru a scăpa astfel de amintirile cu care asocia cadourile.

În timp ce Oprah o convingea pe Maria Shriver să redevină o femeie liberă, actorul de 64 de ani continua să spere că mersul la consilier alături de fosta lui soţie va da rezultate.

„Arnold are inima frântă. El a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-i câştiga din nou inima Mariei, dar ea nu îl poate ierta. El a trădat-o şi de aceea nu ar mai putea avea încredere niciodată în el”, a spus o sursă.

Maria şi Arnold s-au despărţit în luna mai a anului trecut, după ce starul de la Hollywood a recunoscut că are un copil mai mare de zece ani cu o femeie care a lucrat timp de 20 de ani în casa sa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton