Homepage  / Seriale turceşti

„Maria și Mustafa”, tot ce trebuie șă știi despre noul serial turcesc de la Happy Channel

„Maria și Mustafa”, tot ce trebuie șă știi despre noul serial turcesc de la Happy Channel
10

de Anda Dincă,

Happy Channel vrea să cucerească telespectatorii vara aceasta cu un nou serial turcesc romantic, “Maria și Mustafa” (în original “Maria ile Mustafa”). Producția va putea fi urmărită la noi începând cu 21 iunie, de la ora 23.00, în timp ce în țara de origine a fost difuzată în 2020 de postul Atv.

De-a lungul celor 17 episoade, veți putea urmări povestea de iubire dintre Maria (Jessica May), o tânără venită din Columbia în Turcia, și Mustafa (Hilmi Cem İntepe), moștenitorul unei influente familii din orașul Ürgüp, regiunea Cappadocia.

La începutul serialului aflăm că Maria nu are o relație prea bună cu tatăl ei pentru că îl crede vinovat pentru destrămarea familiei lor. Ani mai târziu, tatăl Mariei moare singur și bolnav, iar tânăra se întoarce în Turcia pentru a vinde proprietatea moștenită, ca să își poată deschide un restaurant în Columbia.

Viața ei ia altă turnură când îl cunoaște pe chipeșul Mustafa. 

Cine sunt actorii principali din Maria si Mustafa

În rolul Mariei apare frumoasa actriță cu origini braziliene Jessica May. Aceasta s-a născut în urmă cu 29 de ani în Paranacity, Brazilia, dintr-o mamă profesoară și un tată fermier. La 15 ani, și-a părăsit ferma și s-a stabilit în Sao Paulo, unde a început să lucreze ca model. Jessica s-a mutat în Turcia la vârsta de 15 ani pentru modelling, iar ulterior s-a îndrăgostit de actorie.

jessicamayofficial-345514706_5669159843183811_1145810881992647920_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

A debutat în 2017, cu un rol în producția “Yeni Gelin”, cel de-al doilea ei proiect tv fiind “Maria și Mustafa”.

Cel mai recent serial în care a jucat se numește “Yalnız Kurt” și a fost difuzat în Turcia în 2022. Anul acesta ea va putea fi urmărită pe o platformă online de streaming turcească, Tabii, în producția “Kapi” (“Ușa”).

Jessica nu doar că și-a construit o carieră în Turcia, dar aici și-a întemeiat și o familie. Ea s-a căsătorit în 2018 cu fotograful Hüseyin Kara, pe care l-a cunoscut în timpul unei ședințe foto. 

“Maria, pe care am interpretat-o ​​în serialul “Maria și Mustafa”, vine la Ürgüp din Columbia. Ca și mine, la început, nu știe că destinul ei va fi în Turcia. După ce îl întâlnește pe Mustafa, ea decide să rămână în aceasta țară. Desigur, îi așteaptă provocări uriașe. Apropo, mama se numește și ea Maria, ceea ce este o coincidență frumoasă. Filmările au avut loc în Cappadocia, iar energia acelui loc mi-a plăcut. De asemenea, a fost foarte interesant să lucrez cu regizorul Faruk Teber, am învățat multe de la el”, a declarat Jessica, citată de hurriyet.com. 

“Am iubit libertatea Mariei, hotărârea și puterea ei. Este cineva care poate face orice își propune și nu caută aprobarea nimănui pentru asta. Ajunge în Cappadocia din Columbia și își găsește dragostea, așa că decide să rămână aici. Schimbarea țării, părăsirea casei, a prietenilor sunt decizii greu de luat. De aceea avem multe în comun”, a mai povestit actrița.

Pe Mustafa îl interpretează tânărul actor Hilmi Cem İntepe (31 de ani). Hilmi a participat de 3 ori la show-ul “Survivor” Turcia, pe care l-a și câștigat în 2013. S-a lansat în actorie cu un rol minor în serialul “Süleyman Magnificul”, iar ulterior a mai apărut pe micile ecrane de la noi în “Valurile vieții”.

Hilmi este și un bun dansator, nu doar actor, el a participat în adolescență la mai multe competiții de salsa. În prezent el poate fi urmărit la Fox Turcia în serialul de acțiune “Tetikçinin Oğlu” (“Fiul trăgătorului”), dar și la Netflix într-o producție de epocă din 2021, “Yeşilçam”. Conform tabloidelor turcești actorul se iubește în prezent cu o dansatoare pe nume Pırıl Atasev. 

“Nu sunt o persoană căreia îi place foarte mult să trăiască în Istanbul. M-am născut și am crescut în Bodrum, îmi place acolo. Mă duc la Istanbul pentru proiectele mele. Așa că mi-a plăcut să filmez în Cappadocia. Îmi plac joburile din afara orașului”, a povestit Hilmi celor de la sabah.com.tr.

Actorul a mărturisit și că nu prea s-a asemănat cu personajul său: “Mustafa este foarte diferit de mine. El nu este foarte energic și încearcă întotdeauna să rezolve totul cu mintea și logica lui, în timp ce au am niște laturi impulsive. Nu mi-a fost ușor să-mi țin în frâu energia, eu sunt hiperactiv”

hilmicemintepeofficial-279665239_119687507386707_2379798757607916510_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 10

În afară de Jessica si Hilmi, din distribuția serialului “Maria și Mustafa” mai fac parte și actorii Haki Biçici (“Mania minții”), Ezgi Çelik (“Asi – Împotriva destinului”) și Ceyhun Mengiroğlu (“Furtună pe Bosfor”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton