Homepage  / Televiziune

Maria Speranța a avut nevoie de îngrijiri medicale la Asia Express. Adriana Trandafir: „Am fost pierdută”

Maria Speranța a avut nevoie de îngrijiri medicale la Asia Express. Adriana Trandafir: „Am fost pierdută”
9

de Roxana Mirea,

Mariei Speranța i s-a făcut rău la Asia Express, în ediția 12 din sezonul 4. Înainte de a porni concurenții într-o nouă cursă pentru Imunitate, Irina Fodor i-a anunțat că Maria Speranța nu se simte deloc bine, că primește îngrijiri medicale și că Adriana Trandafir va fi nevoită să pornească singură în cursă, până când fiica ei va putea să i se alăture.

Maria Speranța s-a simțit rău la Asia Express

Maria Speranța s-a simțit rău la Asia Express și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Inainte de a porni în cursa pentru Imunitate, Irina Fodor i-a anunțat pe concureți despre starea de sănătate a fiicei Adrianei Trandafir. Amintim că în ediția anterioară, Zarug a fost cel care s-a simțit rău și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Trebuie să vorbim despre o problemă care a apărut, și anume starea Mariei Speranța”, le-a spus Irina Fodor concurenților înainte de a începe cursa pentru Imunitate.

Concurenții au empatizat cu Adriana Trandafir, care a izbucnit în lacrimi când a aflat că fiicei ei îi este rău. Drept urmare, Eliza și Cosmin Natanticu i-au permis actriței să plece în cursă fix după ei. Cei doi câștigaseră Jocul pentru Amuletă și au putut să facă ordinea în care celelalte echipe să plece după ei.

a1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Adriana Trandafir a plecat în cursa pentru Imunitate singură

Adriana Trandafir a fost nevoită să plece în cursa pentru Imunitate de una singură. Maria Speranța a avut nevoie de îngrijiri medicale la Asia Express. Actriței cu greu i-a stat gândul la misiune, fiind îngrijorată de starea fiicei sale.

Eram, dintr-odata, singură, într-un tsunami, eu neștiind să înot. Am fost pierdută, derutată și cred că Dumnezeu, prin disperarea pe care mi-a trimis-o în dimineața aia, m-a făcut să uit de orice. Dacă tot nu am spus stop înainte de începerea jocului, acum, când eram deja în timpul jocului, nu mai aveam cum să dau înapoi”, a declarat Adriana Trandafir.

Maria Speranța, la Asia Express: „Am stat dintr-o perfuzie în alta”

Maria Speranța a avut nevoie de perfuzii, la Asia Express, fiindcă tensiunea arterială i-a scăzut îngrijorător de mult.

Am stat 45 de minute dintr-o perfuzie în alta. A fost foarte greu pentru mine și în tot timpul ăsta, în toată amețeala asta, gândul meu era într-un singur loc”, a spus tânăra după ce și-a revenit.

În momentul în care a văzut-o pe Maria Speranța că i se alătură în cursă, Adriana Trandafir a izbucnit, din nou, în lacrimi și și-a luat în brațe fiica.

Iubita mea! Ce greu îmi e fără tine, să nu mă mai lași niciodată singură!„, i-a spus Adriana Trandafir fiicei sale, cu lacrimi în ochi.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton