Homepage  / Televiziune

Maria Speranța, prima reacție după eliminarea de la Asia Express. „Așa e jocul”

Maria Speranța, prima reacție după eliminarea de la Asia Express. „Așa e jocul”
14

de Roxana Mirea,

Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost eliminate de la Asia Express. Cele două au luptat cu toate puterile, însă au ajuns ultimele la Irina Fodor. După ce s-a aflat că ele au fost cele care au părăsit competiția de pe Drumul împăraților, Maria Speranța a avut o primă reacție și a vrut să le transmită un mesaj celor care le-au susținut.

Maria Speranța, după eliminarea de la Asia Express

Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost eliminate de la Asia Express, având în vedere faptul că nestemata a fost roșie. Patru echipe au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă: Cuza & Emi, Mihai & Elwira Petre, Cosmin & Eliza Natanticu și Adriana Trandafir & Maria Speranța.

Echipa care a ajuns ultima la Irina Fodor a fost cea formată din Adriana Trandafir și Maria Speranța. După ce s-a aflat că ele două au fost cele care au părăsit competiția, Maria Speranța a avut o primă reacție. Ea a ținut să le mulțumească tuturor care le-au susținut pe parcursul aventurii.

„Nu am cuvinte sa descriu aceasta experienta, o semifinala splendida, dar asa e jocul. Multumim pentru toate mesajele, multumim pentru ganduri, multumim echipei si multumim familiei Asia Express”, a scris Maria Speranța pe Instagram, după ce ea și mama ei au fost eliminare de la Asia Express.

Adriana-Trandafir-si-Maria-Speranta-eliminate-de-la-Asia-Express-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Adriana Trandafir și Maria Speranța, eliminate de la Asia Express

După ce Irina Fodor a scos nestemata din cufăr și toată lumea a văzut că aceasta este roșie, Adriana Trandafir și Maria Speranța au vorbit cu emoție despre parcursul lor pe Drumul Împăraților.

„Este ireal că suntem aici. Nu sunt supărată că am ieșit, a fost o poveste extraordinară. Aici am concurat cu noi înșine.  În nouă etape ne-am depășit pe noi”, a spus și Maria Speranța.

Drumul nostru în Asia Express a semănat cu un curcubeu. Am pornit ca actrița Adriana Trandafir și fiica ei , iar acum, la final, Maria Speranța este fiica mea. Adică, eu cred că ea a avut un parcurs foarte bun. M-a surprins de foarte multe ori . determinare maximă și putere. A fost o mare schimbare în viața mea emisiunea aceasta. N-aș fi crezut niciodată că aș fi putut să fac asemenea lucruri. Vom intra în cotidianul nostru cu traume majore. Trebuie să merg la psiholog neapărat pentru că mă vad numai în cursă”, a dezvăluit Adriana Trandafir.

Sursa Foto: Instagram Asia Express

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton