Homepage  / Televiziune

Maria Speranța și Francesco, despre relația lor de la Asia Express: „E un început foarte frumos”

Maria Speranța și Francesco, despre relația lor de la Asia Express: „E un început foarte frumos”
7

de Roxana Mirea,

Cu siguranță, fanii emisiunii Asia Express au fost cu ochii pe Francesco și pe Maria Speranța în ediția de aseară, 1 noiembrie, a show-ului de la Antena 1. Cei doi au plecat împreună în cursă, iar tachinările în ceea ce privește relația lor n-au întârziat să apară.

Francesco și Maria Speranța, puși în aceeași echipă, la Asia Express

Concurenții de la Asia Express au avut parte de o surpriză majoră în ediția de aseară, 1 noiembrie, a show-ului de la Antena 1. Echipele au fost nevoite să facă schimb de parteneri. În acest context, Maria Speranța a făcut echipă cu Francesco, iar mamele lor au plecat împreună în cursă. Faptul că cei doi tineri au fost puși în aceeași echipă a fost un prilej de glume și tachinări.

Patrizia Paglieri a mai dat de înțeles la Asia Express că Maria Speranța i-ar fi atras atenția într-un mod aparte fiului ei. În plus, și ceilalți concurenți erau la curent cu relația apropiată a celor doi.

Nu știm dacă se leagă ceva între Maria și Franci, dar îi vedem foarte des povestind. Zici că sunt doi porumbei”, a spus Estera.

Eu am simțit din prima că urmează să fiu pusă în echipă cu Francy. Toate glumele erau șiroi în jurul acestui subiect”, a spus Maria Speranța.

Acum, de la sorela, am devenit socrela”, a spus și Adriana Trandafir.

Eu cred că pentru Francesco schimbul acesta de echipă și în special, faptul că el a intrat în echipă cu Maria Speranța a fost un vis împlinit”, a declarat și Patrizia Paglieri, la Asia Express.

248976118_569087274397334_235876576434960099_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Francesco, dezvăluiri despre relația cu Maria Speranța

Mama oricum are un talent de a da totul din casă mereu, în orice situație. Eu așteptam foarte mult mix-ul acesta. Știam că ne va aduce un plus. I-am zis mamei de multe ori, că și la Amulete, dacă în locul ei ar fi fost Maria, eu cred că nu aveam acest formidabil rezultat de 0 câștigate. Cred că Maria este cel mai smart concurent din această emisiune. Îmi place că se descurcă mereu cu zâmbetul pe buze. (…) Din cauza conjuncturii în care ne aflăm, ne este greu să ne gândim acum la relație”, a mărturisit și Francesco.  

În continuare, Maria Speranța a spus că momentan nu se gândesc la o relație pentru că toată atenția lor este îndreptată spre competiție.

Noi fiind foarte concentrați pe ceea ce avem de făcut, toată energia noastră este canalizată spre această direcție. Este un început foarte frumos de prietenie, nu știm ce se va întâmpla mai departe. Pe amândoi ne așteaptă acasă oameni, prieteni, iubiți, familie„, a declarat Maria Speranța.

Pe de altă parte, Francesco a dezvăluit, în ceea ce privește viața lui sentimentală, că este singur de un an și ceva, doar că Maria ar avea pe cineva.

Eu sunt singur de un an și ceva. Am mai vorbit între noi și știam că Maria este puțin „ocupată„, a spus Francesco.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton