Homepage  / Articole

Mariah Carey a trecut de 90 kg!

Mariah Carey  a trecut de 90 kg!

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa Mariah Carey (41 de ani) s-a îngrăşat considerabil, mai mult ca sigur – spun tabloidele - din cauza sarcinii despre care refuză să vorbească, iar doctorii avertizează că bebeluşul este în pericol.

.

La sfârşitul lui septembrie, în timpul unui concert de la Singapore, diva – având clar multe kilograme în plus şi mişcându-se destul de greu – a căzut cu graţie pe scenă. Asta după ce, la finele lunii august, aceeaşi Mariah Carey apărea pe scenă, în Brazilia, într-o rochie de prinţesă, neagră, care nu reuşea să ascundă faptul că… nu mai avea talie!

Acum, este deja clar pentru toată lumea că Mariah Carey s-a îngrăşat multe kilograme, iar zvonurile despre o posibilă sarcină nu contenesc de câteva săptămâni bune să umple paginile publicaţiilor internaţionale.

Mai ales că diva a scris pe Twitter, după spectacolul din Brazilia, „Seara asta a fost dificilă pentru mine din motive personale, dar voi m-aţi ajutat să trec peste toate”.

Atunci, revista americană „Star” scria că Mariah – care ar fi apelat la fertilizarea in-vitro – leneveşte toată ziua pe canapea, iar asistenta ei a ajuns să-i facă toate poftele şi să o hrănească, la fel ca pe un bebeluş, cu pizza şi îngheţată.

.

Sarcină periculoasă

Mai nou, tabloidul „The National Enquirer” dezvăluie că diva, însărcinată în cinci luni, s-a îngrăşat peste măsură, ajungând la aproape 91 de kilograme, şi pune astfel sănătatea bebeluşului în pericol.

Prietenii cuplului Mariah Carey (41 de ani) – Nick Cannon (30 de ani) se tem că cel mic se va naşte cu probleme: diabet gestaţional, sau o tendinţă viitoare spre obezitate. Iar Mariah poate face preeclampsie (afecţiune cauzată de creşterea presiunii arteriale), punându-şi viaţa ei şi a copilului în pericol.

În plus, apropiaţii celor doi se tem că Mariah munceşte prea mult, când ar trebui să se odihnească: are încă turnee şi ar fi vrut să facă parte şi din juriul emisiunii „American Idol” (în final, au fost aleşi Jennifer Lopez , Steven Tyler şi Randy Jackson).

„Mariah insistă că se simte minunat, dar Nick este îngrijorat. Ar vrea să stea acasă şi să se liniştească până la naştere. Dar Mariah este hotărâtă să cânte cât de mult timp poate”, a explicat o sursă pentru tabloidul amintit.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton