Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mariah Carey, dată în judecată de fratele său! Artistei i se aduc acuzații șocante

Mariah Carey, dată în judecată de fratele său! Artistei i se aduc acuzații șocante

de Redactia Tvmania

Morgan Carey, fratele mai mare al lui Mariah Carey, a dat-o în judecată pe vedeta pop pentru defăimare și provocarea intenționată de suferință emoțională, ca urmare a dezvăluirilor făcute de artistă în cartea sa de memorii „The Meaning of Mariah Carey”, anunță Variety.

 

Procesul, depus la Curtea Supremă din New York pe 3 martie, susține că memoriile conțin pasaje false și defăimătoare. Co-autorul Michaela Angela Davis, Macmillan Publishing Group, LLC și Andy Cohen Books sunt, de asemenea, enumerați ca inculpați.

„[Morgan] aduce această acțiune cu tristețe și dezamăgire față de trădările și înșelăciunile răutăcioase ale surorii sale”, se arată în proces. „Nu este nicidecum invidios asupra enormului succes artistic și personal al surorii sale s-a bucurat de propriile sale succese atât profesionale, cât și personale și i-a dorit întotdeauna binele”.

Cartea de memorii „The Meaning of Mariah Carey” a fost lansată în septembrie 2020 și a declanșat o serie de controverse după dezvăluirile artistei.

Detaliile căsătoriei sale cu executivul Sony Music Tommy Mottola și comportamentul său de control au cauzat şoc. Ea a descris un caz în care el a trimis un grup de percheziție înarmat atunci când ea și rapperul Da Brat au mers la Burger King pentru a mânca.

 

Documentul instanței depus de fratele artistei enumeră o serie de pasaje din carte despre care Morgan susține că sunt false. În consecință, el susține că „a suferit o durere mentală extremă, revoltă, anxietate severă cu privire la viitorul său și capacitatea sa de a se întreține pe sine și familia sa, prejudiciul reputației și capacității sale de câștig, jenă în rândul prietenilor și asociaților săi, perturbarea viața personală și pierderea plăcerii plăcerilor obișnuite din viața de zi cu zi. ”

 

Astfel de pasaje includ amintirile lui Mariah despre o luptă vicioasă între Morgan și tatăl lor și el fiind instituționalizat. Într-un alt pasaj, ea își compară copilăria cu fabula clasică „Cei trei purceluși”.

 

Procesul subliniază, de asemenea, că prejudiciul a fost intenționat, subliniind un interviu de pre-publicare pe care Mariah l-a făcut cu Oprah Winfrey. Se spune: „A intenționat să-i facă pagube reclamantului. Ea s-a referit public la reclamant ca„ fostul său frate ”.

 

Morgan nu cere o anumită sumă de bani, ci în schimb încearcă să anuleze despăgubirile prin „hotărâre judecătorească”. Acțiunile sale le urmează pe cele ale surorii lor ,Alison Carey, care a dat-o în judecată, la rândul ei, pe Mariah pentru suferință emoțională cauzată de declarațiile din carte. Cu toate acestea, ea cere daune de 1,25 milioane de dolari.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton