Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mariah Carey și-a vândut inelul de logodnă. Află ce sumă uriașă a obținut!

Mariah Carey și-a vândut inelul de logodnă. Află ce sumă uriașă a obținut!

de Redactia Tvmania

La doi ani de când s-a despărțit de fostul logodnic, James Parker, Mariah Carey a simțit nevoia unei schimbări și a decis să renunțe la  inelul de logodnă pe care îl primise din partea acestuia.

 

În 2016, James Packer a cerut-o de soție pe Mariah Carey, punându-i pe deget un inel de 35 de carate, în valoare de 10 milioane de dolari, creat de Wilfredo Rosado, pe care cântăreața l-a putut păstra după partaj.

Potrivit unor surse citate de  Page Six, artista a vândut prețiosul inel unui  bijutier din Los Angeles pentru suma de 2,1 milioane de dolari. În ciuda faptului că cei doi au semnat un contract de confidențialitate, reprezentantul cântăreței nu a negat acest zvon în momentul în care a fost contactat de presă.

 

„Mariah a fost destul de vocală în ultima vreme privind alegerea ei de a merge mai departe și de a-și trăi viața cât mai pozitiv posibil”, a declarat agentul ei pentru Page Six.

„Acest lucru cere ca bagajul emoțional și material să fie lăsat în urmă, inclusiv un vechi inel de logodnă de la un fost iubit.”

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton