Homepage  / Vedete româneşti

Cu cine ar fi înșelat-o Marian Drăgulescu pe fosta soție. Fostul concurent de la Survivor, acuzat de infidelitate în trecut

Cu cine ar fi înșelat-o Marian Drăgulescu pe fosta soție. Fostul concurent de la Survivor, acuzat de infidelitate în trecut
11

de Roxana Mirea,

Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor România 2022, în ediția din 23 mai. Cum gimnastul a ajuns din nou în atenția publicului odată cu participarea la Survivor, au ieși la iveală noi detalii despre el și relația pe care a avut-o cu Larisa, fosta soție. Aceasta l-a acuzat de infidelitate, în trecut.

Cu cine ar fi înșelat-o Marian Drăgulescu de la Survivor pe fosta soție

Marian Drăgulescu a fost căsătorit, prima oară, cu Larisa, iar relația lor a fost una zbuciumată. Într-o emisiune TV, aceasta a povestit că a fost bătută fără milă de gimnast.

S-a ajuns până la violență destul de gravă. La început a fost o palmă, două. ”Îmi pare rău, nu voi mai face niciodată asta”, așa îmi zicea. Situația se repeta, erau din ce în ce mai multe lovituri. În seara aceea, Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut până când am picat pe jos. M-a lăsat pe jos și a plecat în cameră la copii pentru că băiețelul auzise și se trezise”, a spus Larisa Drăgulescu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit playsport.ro.

În urmă cu mai mulți ani, Larisa a dezvăluit că Marian Drăgulescu obișnuia să practice swing-ul (n.r. schimbul de parteneri sexuali între cupluri). Aceasta a declarat că una dintre femeile cu care fostul soț ar fi înșelat-o ar fi chiar o fostă mare gimnastă a României.

Cu-cine-ar-fi-inselat-o-Marian-Dragulescu-pe-fosta-sotie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Această fată era topită după Marian”

Larisa Drăgulescu a refuzat să dea numele gimnastei cu care Marian Drgulescu ar fi înșelat-o.

„Vreau să mă credeți că nu exagerez cu nimic în ceea ce voi spune acum. Această fată, fostă campioană olimpică, era topită după Marian. La început, ca orice femeie, am pus totul pe o bănuială, care, sperăm eu, să nu se adeverească.

Dar, chiar în seară de dinaintea căsătoriei, Marian a mers la petrecerea burlacilor, uitându-și telefonul acasă. În acea seară, ea i-a trimis un mesaj fierbinte. Pur și simplu îl invită acasă pentru a-i oferi o noapte de neuitat”, a mărturisit Larisa Drăgulescu, conform wowbiz.ro.

Îmi aduc aminte că m-am certat foarte tare cu Marian pe această tema. În clipa în care am început să-l descos, nu mi-a negat faptul că ar există o astfel de relație cu persoana respectivă.

Lucrurile erau cât se poate de evidente, că el mă înșeală”, a completat fosta soție a lui Marian Drgulescu, fost concurent Survivor 2022.

La vremea când au fost făcute aceste declarații, gimnastul a negat acuzațiile fostei soții.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton