Homepage  / Articole

FOTO| Marian Râlea agită spiritele în “Las Fierbinţi”

FOTO| Marian Râlea agită spiritele în “Las Fierbinţi”

de Redactia Tvmania

Săptămâna aceasta, Marian Râlea va apărea în serialul de la Pro TV într-un rol care va agita spiritele. Cunoscutul "Magician" devine Principele din "Las Fierbinţi", unde este adus de nimeni alta decât Aspirina (Mirela Oprişor).

Aspirina îi mărturiseşte lui Firicel (Cuzin Toma) că l-a găsit pe Principe în Gara de Nord, de unde voia să plece către castelul Peleş. Povestea ciudatului necunoscut care ajunge în Fierbinţi este nebunească: susţine că îl cheamă Nicolae Radu Duda şi că este adevăratul moştenitor al României, nepotul Marthei Bibescu, dar care a avut ghinionul ca la naştere să fie schimbat în maternitate de către Harald, regele Norvegiei.

Acum, el îşi doreşte să ajungă în Spania pentru a sta de vorbă cu regele Juan Carlos şi crede că cineva vrea să îl otrăvească. Intrigată de toată această poveste, Aspirina îi cere ajutorul lui Firicel şi lui Celentano (Adrian Văncică) pentru a-l atrage în cursă pe aşa-zisul moştenitor.

Tot diseară, Giani (Costi Diţă) se îndrăgosteşte. Cea care îi fură inima este fata unui sătean, care se întoarce de la facultate. Bobiţă îşi propune să facă tot posibilul să nu-l piardă din gaşcă pe Giani. Dacă va reuşi Bobiţă să îl îndepărteze pe prietenul său de cea care i-a furat inima, veţi vedea în episodul de diseară, de la ora 20.30, la Pro TV.

[imagebrowser id=1200]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton