Homepage  / Articole

Vanghelie vine la „Serviciul Român de Comedie”

Vanghelie vine la „Serviciul Român de Comedie”

de Redactia Tvmania

La Pro TV revine duminică seară, după vacanţa de iarnă, „Serviciul Român de Comedie”. Emisiunea va începe la 21.45, invitatul primei ediţii fiind Marian Vanghelie.

Noul sezon de umor de la „Serviciul Român de Comedie” este inaugurat duminică seara, de la 21.45, cu un interviu plin de savoare cu Marian Vaghelie. Primarul sectorului 5 din Bucureşti vine în Casa PROporului pentru a vorbi despre recenta vizită în SUA, dar şi despre alte proiecte.

Toni Grecu i-a pregătit multe întrebări cu tâlc, dar şi întâlniri surpriză, printre care şi una cu preşedintele Statelor Unite. Nu cel real, ci Barack Obama de România, interpretat de agentul SRC Iulian Postelnicu.

În aceeaşi ediţie, Vadim (Dragoş Stoica) evacuat din sediul partidului protestează în continuare, iar Gigi Becali (acelaşi Dragoş Stoica) se apucă de cântat. La salonul „Relaxare şi reformă” îşi face debutul şi noua actriţă din distribuţie, Lia Sinchevici, în rolul Larisei din Tiraspol, iar band-ul „Serviciului Român de Comedie” îl primeşte în aplauze pe Dax, care o dată cu noul sezon de la Pro TV se reîntoarce la muncă.

„Serviciul Român de Comedie” îşi propune şi în noul sezon de primăvară să continue activitatea care l-a consacrat, adică să aducă în faţa telespectatorilor în fiecare duminică seară cele mai tari şi comice întâmplări ale săptămânii încheiate. Rămânem în zona umorului şi a comediei cu miză, implicate în politică sau monden, cu multe personaje, dar şi cu invitaţi reali”, a încheiat Toni Grecu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton