Homepage  / Seriale

Mariana Seoane şi Ivan Sanchez, prieteni cu beneficii

Mariana Seoane şi Ivan Sanchez, prieteni cu beneficii

de Redactia Tvmania

Actorul spaniol Ivan Sanchez (39 de ani) a fost surprins ieşind din apartamentul Marianei Seoane (37 de ani) de mai multe ori, anunţă tvnotas.com. O sursă apropiată actriţei a ţinut să precizeze că cei doi sunt... prieteni cu beneficii de când au jucat împreună în telenovela “Furtuna din adâncuri”.

Mariana Seoane şi Ivan Sanchez

“Nu sunt iubiţi, nu umblă cu romantisme, sunt foarte buni prieteni. Se văd când au timp. Ambii sunt frumoşi, pasionali, singuri şi ţin foarte mult unul la celălalt. Au o relaţie foarte deschisă bazată pe o mare atracţie sexuală”.

Nu este prima oară când Ivan se simte o atras de o colegă de breaslă. În 2011, când a jucat în “Regina Sudului”, a avut o idilă cu actriţa Kate del Castillo.

La rândul ei, şi Mariana s-a iubit, în trecut, cu alţi actori de telenovele, precum Pablo Montero, Sebastian Rulli şi Carlos de la Mota.

Cât priveşte cariera, Mariana a început filmările la telenovela “Hasta el fin del mundo”, în care va interpreta un personaj negativ. În martie, ea a debutat pe marile ecrane din Mexic cu pelicula “Canon: Fidelidad al limite”, în care a apărut în ipostaze incendiare alături de Humberto Zurita.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton