Homepage  / Articole

Marile speranţe de la TV

Marile speranţe de la TV

de Redactia Tvmania

Noua recoltă de tineri prezentatori şi actori de pe micile ecrane e mai promiţătoare ca oricând. Avem două vedete care au urcat rapid în ierarhia din trustul Intact, plus trei actori cu partituri importante în serialele toamnei la Pro TV şi Acasă. După ani întregi de reciclat ba câte un june-prim, ba câte o ingenuă, posturile mari prezintă noua generaţie.

.

Anca Rusu. Tânăra gazdă a “Weekend-ului tabloid” din cadrul Observatorului Antenei 1 e, la cei 24 de ani ai săi, o veterană în domeniul televiziunii. Şi-a început cariera la 17 ani, la Antena 1 Suceava, fiind realizatoare şi prezentatoare a matinalului. GSP TV a remarcat-o şi a adus-o în Capitală, iar de atunci Anca nu a mai privit în urmă. După câte o “repriză” de “FootbALL inclusive” şi de ştiri sportive, suceveanca a primit, la şapte ani de la debutul în TV, vestea că va face parte din echipa Observatorului. Nu vă miraţi dacă după “Weekend tabloid” urmează un pas la pupitrul principal!
.
Mădălina DrăghiciMădălina Drăghici. Ok, recunoaştem, Mădălina nici măcar nu apucat să debuteze în televiziune, cu rolul principal din telenovela de la Acasă “Iubire şi onoare”, alături de Radu Vâlcan. Interpreta Ilincăi Stuttman pare să aibă, însă, toate coordonatele necesare unui lung şi profitabil sejur în curtea MediaPro. Vedem lucruri bune în viitorul ultimei nestemate marca Acasă.
.

Ramona Hanganu. Dacă v-aţi uitat măcar în treacăt la clipul “Kaka-Maka, o senzaţie online marca Divertis, nu aveţi cum să nu o fi remarcat pe Ramona, o tânără absolventă a liceului Dinu Lipatti din Bucureşti. Ea e Shakira de România în “imnul crizei”, o colaboratoare mai veche a “Divertis – Serviciul Român de Comedie”, care e pe punctul de a debuta în primul său rol principal din carieră. Şi nu oriunde, ci în serialul protevist “Moştenirea” care duce mai departe povestea din “Inimă de ţigan”, “Regina” şi “State de România”.
.
Costin SforaruCostin Sforaru. Alt fost manechin care face tranziţia la lumea show-biz-ului, tânărul actor a intrat în pepiniera de vedete a Pro TV în urma unui casting. A ajuns să obţină un rol în lungmetrajul “State şi Flacăra – vacanţă la Nisa”, apoi în noul serial “Moştenirea”, unde va juca alături de Ramona Hanganu. El îl interpretează pe Gabriel, un personaj-cheie în povestea care debutează la toamnă, adică fiul pierdut al lui State şi Flacăra, pe care aceştia l-au regăsit, după 25 de ani, în timpul vacanţei pe Riviera din film.
.
Nicolle Stănese. Sibianca a început tot la o staţie locală a Antenei 1, la fel ca Anca Rusu, ajungând rapid să fie recrutată de postul-mamă. În iulie, Nicolle le-a luat locul matinalilor Răzvan şi Dani pe timpul verii, cu emisiunea “Liber la vacanţă”, prezentată alături de Alex Stanciu, iar voci din Antene spun că la toamnă i se pregăteşte ceva tinerei de doar 20 de ani. Să fie vorba de o tranziţie la “Poveşti de tabloid”, de care Simona Gherghe pare să se fi săturat? Nu ziceţi că nu v-am spus.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton