Homepage  / Vedete româneşti

Marilena și Andrei Ciobanu de la Survivor, mai fericiți ca oricând împreună: „Suntem aici cu copilul nostru”

Marilena și Andrei Ciobanu de la Survivor, mai fericiți ca oricând împreună: „Suntem aici cu copilul nostru”
8

de Roxana Mirea,

Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu, amândoi foști concurenți de la Survivor România, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi formează un cuplu de câteva luni, iar în ultima perioadă au apărut tot mai rar împreună pe rețelele sociale, așa că fanii lor s-au întrebat dacă nu cumva s-au despărțit. Marinela și Andrei au vrut să pună capăt oricărui zvon. În plus, aceștia au dezvăluit că și-au luat și un câine.

Marilena și Andrei Ciobanu de la Survivor și-au luat un cățel

Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu au fost amândoi concurenți la Survivor România, însă în sezoane diferite. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni de zile, după ce Marilena s-a întors din competiția difuzată de Kanal D.

Marilena și Andrei sunt de nedespărțit, însă, în ultima perioadă, au apărut tot mai rar împreună. Din această cauză, mai mulți fani de-ai lor au început să se întrebe dacă nu cumva relația lor s-a destrămat. Foștii concurenți de la Survivor România au vrut să pună punct oricărui zvon, așa că i-au asigurat pe internauți că sunt foarte fericiți împreună.

Andrei-Ciobanu-SurvivorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Andrei Ciobanu: „Uitați cât de bine suntem împreună”

Nu doar că relația dintre Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu de la Survivor România merge din ce în ce mai bine, dar cei doi și-au luat și un câine, pe care Andrei îl numește „copilul lor”. Pe cățel îl cheamă Max, iar Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu au vrut să îl prezinte pe noul membru al familiei internauților.

Hello fanilor de pe Instagram! Noi avem un câine, am făcut și un vlog pe care nu avem timp să îl edităm. Uitați-l pe Max, el este cățelul nostru! Salută lumea de pe Instagram! Uitați cât de bine suntem noi împreună, pentru că mă tot întreba lumea de ce nu mai postăm.

Suntem aici, bineînețeles, cu copilul nostru. Ce leneș e! Vrem să facem un Tik Tok, pentru că avem unele care au spart, cu milioane de vizualizări ”, a anunțat Andrei Ciobanu, pe Instagram, alături de el fiind Marilena.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton