Homepage  / Știri / Televiziune

Marina Almășan aduce trei Moș Crăciuni la „Femei de 10, bărbați de 10”. Ce alte surprize a pregătit

Marina Almășan aduce trei Moș Crăciuni la „Femei de 10, bărbați de 10”. Ce alte surprize a pregătit
4

de Andra Stana,

În ziua de Crăciun, la TVR 2, Marina Almășan ne invită, de la ora 15:00, la o ediție specială a „Femeilor și Bărbaților de 10”, un concurs distractiv, cu muzică, umor și surprize, în care competitorii sunt trei familii celebre.

În ediția specială de Crăciun, Marina Almășan invită trei familii de artiști la „Femei de 10, bărbați de 10”. Vorbim despre familia artiștilor Monica Davidescu și Aurelian Temișan, a Matildei Pascal-Cojocărița și, în fine, a sopranei Ianna Novac.

Ce au de făcut cele trei cupluri, care au venit în studioul TVR însoțiți de copii si nepoți? Au de demonstrat că știu să petreacă, precum nimeni alții, sărbătoarea Crăciunului: cu bucate alese pe masă, colinde, voie bună și, mai ales, cu Moș Crăciun alături.

Femei de 10 editie de CraciunIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Eugen Cristea, Silviu Biriș și Vasile Calofir, cei trei Moși Crăciuni de la TVR 2

Marina Almășan s-a gândit să aducă trei Moș Crăciuni (interpretați de actorii Eugen Cristea, Silviu Biriș și Vasile Calofir) care au alcătuit un juriu trăznit, care îi va supune pe concurenți la probe mai mult sau mai puțin simple: proba de îndemânare (una… pe bază de hârtie igienică!), MIMA, proba de feliat cozonaci, proba cadoului și proba de spus bancuri de Crăciun.

Miza luptei va fi serioasă: producătorii au pus la bătaie trotinete electrice, bijuterii din aur, aparatură electrocasnică și servicii de masă aurite.

Cum se vor descurca artiștii aflați în competiție aflați sâmbătă, 25 decembrie, de la ora 15:00, pe TVR 2.

Sursa foto: TVR 2

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton