Homepage  / Ultimul număr

Marina Dina şi planurile ei de viitor

Marina Dina şi planurile ei de viitor

de Redactia Tvmania

Este tânără, sexi şi ar fi putut să se lanseze în showbiz printr-un scandal. Totuşi Marina Dina susţine că a ajuns de la „Te pui cu blondele?” la „Răi, da’ buni!” fără să facă compromisuri.

.

La prima vedere, Marina Dina pare un pic timidă, de parcă nu ar fi pozat vreodată într-o revistă pentru bărbaţi. Dar, din momentul în care simte că lucrează cu nişte profesionişti, lucrurile se schimbă: devine încrezătoare în atuurile ei fizice (naturale sau nu, ce mai contează!) şi ştie cum să pozeze.

Deşi are doar 24 de ani, asistenta cea sexi a lui Mihai Morar de la „Răi, da’ buni!” ştie ce vrea de la viaţă. Cu dragostea stă bine: locuieşte cu iubitul ei (Robert Dumitru, fiul unui afacerist), alături de care spune că „e foarte fericită”, iar în carieră lucrurile merg ca pe roate.

Pe lângă postul de asistentă de la emisiunea „Răi, da’ buni!” de la Antena 2, Marina participă la diferite prezentări de modă (doar la cele mai importante, spune ea, pentru că le evită pe cele în lenjerie intimă din diverse cluburi) şi este invitată la diferite evenimente ca hostess.

.

Trăieşte clipa de glorie

Ce se vede Marina făcând peste câţiva ani? „Planurile mele nu merg aşa departe, mai ales că acum am cele mai multe ocazii să mă formez, să descopăr ce-mi place şi ce nu, am de gând să-mi dau licenţa.

Nu ştiu, poate voi lucra în televiziune, dar în spatele camerelor de luat vederi, sau poate îmi voi conduce propria afacere. Se pot întâmpla aşa multe până mâine, ce să mai vorbim de câţiva ani”, ne-a zis Marina.

.

Citeşte articolul integral în revistă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton