Homepage  / Articole

Marinela Niţu, invitată la „Happy Hour”

Marinela Niţu, invitată la „Happy Hour”

de Redactia Tvmania

Ştirea despre nunta lui Miron Cozma cu Marinela Niţu a luat prin surprindere lumea mondenă a României. La nici o săptămână de la eveniment, mireasa ajunge la „Happy Hour” să-şi povestească fericirea.

Marinela Niţu vine joi, 17 februarie, la „Happy Hour” pentru a vorbi despre nunta sa neaşteptată cu Miron Cozma. Show-ul lui Măruţă prezintă în exclusivitate imagini de la nunta celor doi, care a avut loc sâmbăta trecută, la Braşov, dar şi de la petrecerea care a urmat.

De pe Happylica, Marinela va vorbi despre cununia religioasă cu „Luceafărul Huilei”, despre cum au sărbătorit acest eveniment şi de ce totul s-a întâmplat în mare secret, fără invitaţi sau prea multe rude.

După ani şi ani în care Marinela a stat departe de cel care i-a cucerit inima, weekend-ul trecut i-a devenit în sfârşit mireasa lui Cozma, iar acum cei doi îşi propun să trăiască fericiţi până la adânci bătrâneţi. Relaţia dintre ei a fost una zbuciumată şi a continuat o perioadă chiar şi după ce Miron Cozma a ajuns în închisoare. După ce s-au despărţit, Cozma a luat-o de soţie pe avocata Monica Ionescu, dar nici doi ani de la căsătorie, adică acum două luni, ei au divorţat.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton