Homepage  / Vedete străine

Mario Cimarro va deveni tată pentru prima dată! El și iubita lui au ales deja numele pentru copil

Mario Cimarro va deveni tată pentru prima dată! El și iubita lui au ales deja numele pentru copil
6

de Roxana Mirea,

Mario Cimarro, actorul din „Jurământul” / „Pasión de gavilanes”, va deveni tată pentru prima dată. Iubita lui, frumoasa Bronislava Gregušová, este însărcinată. Vestea că vor deveni părinți a fost oferită chiar de ei prin intermediul rețelelor sociale. În plus, Mario Cimarro și iubita lui deja au ales numele pentru copil.

Mario Cimarro va deveni tată

Mario Cimarro, în vârstă de 50 de ani, va deveni tată pentru prima dată. Iubita lui, Bronislava Gregušová, în vârstă de 27 de ani, a confirmat că este însărcinată și că așteaptă primul lor copil. Vestea a fost dată de către viitorii părinți, prin intermediul rețelelor sociale.

Mario Cimarro și iubita lui au publicat fiecare pe contul său de Instagram aceleași fotografii, însă mesajul pe care l-au transmis a fost diferit. De asemenea, cei doi au ales deja numele pentru copil. Dacă va fi băiat, se va numi Brando, iar dacă va fi fată, se va numi Briana.

În ziua în care numele tău este îmbrăcat în albastru și argintiu, sufletul se regăsește și de mări sunt inundate plajele lui. Brando sau Briana, fie ca ziua ta și numele tău să strălucească, să strălucească printre stele!” a scris protagonistul din telenovela „Jurământul” / „Pasión de gavilanes” pe Instagram.

Brando sau Briana, inimile, trupurile și sufletele noastre deja te iubesc. Vei fi îngrijit ca minunea care ești”, a scris viitoarea mămică, pe Instagram.

Vestea bună a fost primită cu mare bucurie de fanii cuplului, dar și de colegii și prietenii lor, care i-au felicitat rapid.

Mario Cimarro și Bronislava sunt împreună de trei ani de zile.

Mario-Cimarro-va-deveni-tata-pentru-prima-data-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton