Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mario Fresh face anunțul momentului! S-a zvonit că s-a despărțit de Alexia Eram. „Nu ne ascundem”

Mario Fresh face anunțul momentului! S-a zvonit că s-a despărțit de Alexia Eram. „Nu ne ascundem”
6

de Redactia Tvmania

Mario Fresh și Alexia Eram formează deja de cinci ani un cuplu, iar de curând au apărut unele zvonuri care anunțau drept inevitabilă despărțirea lor. În acest context, tânărul a ținut morțiș să oprească din fașă speculațiile ivite în presă. Artistul a dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat între el și fiica Andreei Esca, scrie libertatea.ro.

„Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți”, a declarat Mario Fresh, potrivit wowbiz.ro.

În acest moment, a mai spus Mario Fresh, între ei există un sentiment reciproc de încredere. 

„Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a continuat el.

Alexia Eram și Mario Fresh au recunoscut acum puțin timp că aproape s-au despărțit, dar au reușit să depășească problemele apărute. Recent, într-un podcast, cântărețul a spus că intenționează să treacă la un alt nivel în legătura cu relația lor. El își dorește să le calce pe urme părinților săi. Astfel, Mario a recunoscut că plănuiește să se căsătorească cu Alexia, dar și să devină tată curând.

„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine.

Mario Fresh face anunțul momentului! S-a zvonit că s-a despărțit de Alexia Eram (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a mai povestit Mario Fresh.

 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton