Homepage  / Vedete româneşti

Mario Fresh, despre prima întâlnire cu Andreea Esca. Secretul relației dintre el și Alexia Eram

Mario Fresh, despre prima întâlnire cu Andreea Esca. Secretul relației dintre el și Alexia Eram
10

de Roxana Mirea,

Mario Fresh și Alexia Eram trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani de zile. Cei doi au o relație superbă și se bucură de un număr impresionant de fani, care îi susțin. Recent, Mario Fresh a vorbit despre prima întâlnire cu Andreea Esca în calitate de iubit al fiicei ei.

Mario Fresh, despre prima întâlnire cu Andreea Esca

Mario Fresh și Alexia Eram au o relație frumoasă și se iubesc la intensitate maximă. Recent, cei doi au oferit un interviu pentru ego.ro, în care au vorbit și despre momentul în care și-au cunoscut părinții. Mario Fresh a mărturisit că a fost emoționat când a întâlnit-o pentru prima dată pe Andreea Esca în calitate de iubit al fiicei sale. Totuși, emoțiile mai mari au fost atunci când a trebuit să îl întâlnească pe tatăl Alexiei, Alexandre Eram.

Emoționat, îți dai seama. Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl, să fiu sincer. Am trecut repede peste pasul acesta pentru că am fost primit cu căldură”, a spus Mario Fresh pentru sursa menționată anterior.

Alexia Eram și-a amintit și ea despre prima întâlnire cu părinții iubitului ei.

Eu am mers la Iași într-un weekend, dar deja mai vorbisem cu ei pe video. El îi mai cunoștea (n.r pe părinții ei) de la diverse evenimente, dar ca fiind iubitul meu s-a prezentat în vara în care ne-am cunoscut”, a declarat Alexia.

mario-fresh-alexia-eram-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mario Fresh și Alexia Eram, despre secretul relației lor

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de foarte mulți ani. Când a fost întrebat de secretul relației lor, artisul a răspuns că: „Nu știu care este secretul, nu avem niciun secret. Noi așa suntem.” Pe de altă parte, Alexia Eram a spus că cel mai important este să știi să gestionezi o relație.

„Cred că este important să știi să gestionezi o relație, să comunici și să ai încredere”, a declarat fiica Andreei Esca.

Și să existe iubire. Dacă nu există iubire, nu mai este o relație”, a completat Mario Fresh.

Am crescut împreună, ne-am maturizat și ne-am înțeles unul pe celălalt cum trebuia și atunci când trebuia”, a mai mărturisit artistul.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton