Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mario Lopez va găzdui, la americani, emisiunea concurs „Candy Crush”

Mario Lopez va găzdui, la americani, emisiunea concurs „Candy Crush”

de Redactia Tvmania

CBS a anunţat, în octombrie, că va produce un nou format, game show-ul „Candy Crush”, iar acum hollywoodreporter.com a aflat cine va fi prezentatorului concursului TV. Este vorba despre actorul Mario Lopez (43 de ani).

„Fiind fan al jocului, abia aştept să păşesc în arena reală Candy Crush”, a transmis Lopez.

„Candy Crush” va pleca de la celebrul joc pentru platformele mobile lansat în 2012, filmările au început deja şi va avea premiera – pe micile ecrane americane – pe 9 iulie. Jocul are peste 2.000 de niveluri şi este unul dintre jocurile mobile cu cele mai mari încasări din America.

Fiecare ediţie a game show-ului va avea o oră şi va pune faţă în faţă două echipe, care vor trebui să îşi folosească inteligenţa şi agilitatea fizică, pentru a elimina bomboanele jocului (aliniindu-le în combinaţii de 3 sau mai multe), de pe ditamai tabla de joc interactivă.

Lopez a mai jucat în serialele „Salvaţi de clopoţel” (1989 – 1992), „Dragoste şi putere” (2006) şi „Prietenie pe muchie de cuţit” (2006 – 2010) şi a mai prezentat emisiunile „The X-Factor” (2012 – 2013), „America’s Best Dance Crew” (2008 – 2011) şi „Extra” (2007 – 2017).

Foto: https://www.facebook.com/pg/MarioLopezExtra/photos

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton