Homepage  / Televiziune

Mario Zahariea a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023. Ce greșeală de nepermis a făcut. Reacția soției sale

Mario Zahariea a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023. Ce greșeală de nepermis a făcut. Reacția soției sale
4

de Roxana Mirea,

A fost o ediție plină de surprize aseară, 24 mai 2023, la Chefi la cuțite, emisiune difuzată de Antena 1. Florin Dumitrescu a folosit amuleta ce i-a permis să refacă echipele, așadar el a adus în competiție cinci concurenți noi. Pe de altă parte, Mario Zahariea a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023 din cauza unei greșeli de nepermis.

Cine sunt concurenții noi de la Chefi la cuțite 2023

A seară, 24 mai 2023, s-au făcut schimbări mari în componența celor 3 tabere! Chef Florin Dumitrescu a aruncat în joc poate cea mai grea amuletă din confruntări, care îi oferă avantajul de a aduce concurenți noi din bootcamp pentru refacerea echipelor.

Poți reface toate echipele, aducându-le la numărul inițial, dar cu concurenți aleși de tine”, spunea amuleta folosită de Florin Dumitrescu.

Este momentul oportun să putem face această mișcare, pentru că avem minus cinci oameni în echipe. Practic, avem ocazia de a oferi echipelor numărul initial de concurenți. Amuleta asta îmi oferă puterea de a băga oameni în taberele adverse, ceea ce mi se pare malefic dacă o joci deștept”, a declarat Florin Dumitrescu.

Așadar, Florin Dumitrescu l-a adus în echipa lui pe Stelian Nistor. În echipa lui Sorin Bontea, au mers Matthew Ensanmehr și Adriana Stănescu. Cătălin Scărlătescu i-a primit pe Iulia Istrate și Ștefan Nistor.

Mario Zahariea a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023

Aseară, echipa roșie a obținut o nouă victorie, câștigând cel de-al șaselea battle. Echipele lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel. Până acum, echipa neagră nu a câștigat niciun battle. La duel, concurenții au avut misiunea de-a pregăti o farfurie unde să existe trei texturi diferite. Chefii au degustat și au decis care este cea mai slabă farfurie. Concurenții  au fost surprinși când au aflat că cea mai slabă farfurie a obținut doar 3 puncte.

„Chefii și-au dorit ca farfuria de 3 puncte să fie văzută de către concurentul care a făcut-o”, a anunțat Gina Pistol. Așadar, cea mai slabă farfuria i-a aparținut lui Mario Zahariea, care a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023.

„Este porc crud. Nu se poate mânca”, a spus Gina Pistol.

Am văzut cu coada ochiului că e farfuria mea. creierul nu știa ce să înțeleagă. Nu puteam să accept că am pierdut. Nu înțelegeam unde am greșit în momentele alea. Nu înțeleg cum am greșit, că eu fac carne, sunt specializat pe carne dar aici am greșit”, a zis Mario Zahariea.

Îmi pare rău că a plecat. A plecat efectiv pe barba lui”, a spus Cătălin Scărlătescu.

mario-zahariea-a-fost-eliminat-de-la-chefi-la-cutite-2023-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Mihaela Zahariea, după ce soțul ei a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023

Mihaela Zahariea a fost tristă când a aflat că soțul ei este eliminat. „Eu nu am înțeles de ce el s-a grăbit cu farfuria. El a terminat printre primii. În afara faptului că pusese destul de mult pe farfurie, am văzut un firicel de sânge și i-am zis că nu e în regulă și mi-a zis că: „Nu, e OK, că am verificat eu”. El este încăpățânat. E pe stilul lui, pe treaba lui. De aia eu nu m-am băbat absolut deloc. Fiecare a făcut în competiția asta ce a vrut și ce l-a tăiat capul ca să avem șanse egale”, a spus Mihaela.

Are o șansă soția mea. Cred că nu o să fie OK pentru ea în următoarele zile. O să încerc să-i ridic moralul, să o ajut eu cu ce are ea de făcut, ca să nu stea stresată că e aici. Să meargă cât mai departe pentru că și ea poate”, a spus Mario.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton