Homepage  / Știri

Marion Cotillard se temea de oameni

Marion Cotillard se temea de oameni

de Redactia Tvmania

Actriţa de 35 de ani crede că meseria ei se aseamănă cu cea de antropolog şi spune că a fost întotdeauna fascinată de scopul ei în viaţă, potrivit People.com.

Marion, care aşteaptă primul ei copil cu iubitul Guillaume Canet, susţine că profesia ei îi permite să studieze oamenii îndeaproape, iar asta e important deoarece şi-a pus întrebări în privinţa rostului ei pe lume.

“Când eram adolescentă, eram un pic specială. Eram foarte speriată de ceilalţi oameni. Aşa că mă ascundeam, eram mai întunecată. Am început de timpuriu să mă întreb de ce sunt aici. Şi cred că asta face ca inocenţa să dispară mai repede, devii obsedată de răspuns”, a spus ea.

Cotillard a câştigat un Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal în 2008, cu rolul legendarei cântăreţe Edith Piaf, în “La Vie En Rose”, şi mărturiseşte că a fost bântuită de personaj o lungă perioadă.

“Am avut această senzaţie ciudată – iar eu sunt foarte sănătoasă! Nu trăiesc cu rolurile mele, sunt o persoană normală. Dar nu puteam să-i dau drumul, deoarece cea mai mare temere a ei în timpul vieţii era cea de singurătate”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton