Homepage  / Televiziune

„Marion”, un nou serial francez în grila DIVA

„Marion”, un nou serial francez în grila DIVA

de Redactia Tvmania,

Postul Diva va difuza serialul francez „Marion”, o dramă polițistă din 2022, inspirată de seria de romane „Commissaire Marion”, semnată de Danielle Thiéry (scriitoare și una dintre primele femei comisar de poliție în Franța).

„Marion”, noul serial francez în grila DIVA – Programul de difuzare

Abia sosită la Paris împreună cu fiica sa adoptivă, Edwige Marion (Louise Monot) se alătură echipei de la Gara de Nord, pe post de de comisar de divizie al brigăzii de căi ferate. La serviciu, omul legii are parte de cazuri întunecate și violente, în timp ce acasă se străduiește să facă față rolului de mamă.

Noul serial de la DIVA, „Marion”, are premiera pe 2 februarie. Un nou episod va fi difuzat în fiecare seară de joi, de la ora 21.00.

„Marion este o femeie modernă, care încearcă să fie atât o mamă bună pentru fiica ei adolescentă, pe care a adoptat-o, cât și un polițist bun. Nu este ușor să facă față pe toate fronturile, dar ea face tot ce poate. Este foarte umană, asta mi-a plăcut mult la acest personaj. Și mi-a plăcut paralela dintre investigații și viața ei privată. M-ar fi interesat mai puțin un serial clasic de detectivi”, a declarat actrița franceză Louise Monot (41 de ani).

De altfel, actrița pe care am putut-o vedea în pelicula „Agentul OSS 117: Acțiune în Rio”, în regia lui Michel Hazanavicius, cu Jean Dujardin, a preferat să joacă o femeie-comisar care să fie nu un supererou, ci apropiată cu realitatea. „Am preferat să-mi fac coada de cal singură, pentru că aveam nevoie de acel realism. Am vrut să mă și tund înainte de începerea filmărilor, pentru că am văzut-o pe Marion cu o tunsoare mai simplă, mai naturală. În același mod, avea foarte puțin machiaj. Îmi place credibilitatea asta”, a mai povestit ea pentru presa franceză.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton