Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Marius Elisei își dorește împăcarea cu Oana Roman: „O iubesc în continuare”

Marius Elisei își dorește împăcarea cu Oana Roman: „O iubesc în continuare”

de Redactia Tvmania

Dragostea nu ține cont de nimic. Chiar dacă au divorțat în urmă cu patru luni se pare că nici Oana Roman, nici Marius Elisei nu ar exclude posibilitatea unei împăcări. 

Cel care a făcut această dezvăluire este chiar Marius Elisei. Fostul soț al Oanei Roman a trecut cu greu peste despărțirea de mama fiicei sale și a mărturisit la Antena Stars că în continuare o iubește la fel de mult.

Imediat după divorț Marius Elisei și Oana Roman declarau public că vor păstra o relație civilizată de dragul fetiței lor. Iată însă că timpul a vindecat rănile dintre ei, iar Marius Elisei și-ar dori acum să formeze din nou un cuplu cu Oana:

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

Marius Elisei a mai dezvăluit că într-un mod neașteptat, despărțirea i-a unit mai mult și comunicarea dintre ei a devenit mai bună. Chiar dacă își dorește împăcarea cu Oana Roman, Marius nu mai vrea însă să se recăsătorească: 

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a mai spus Marius Elisei la același post de televiziune.

 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton