Homepage  / Știri

Marius Florea Vizante, în genunchi în platoul „Junior Chef”

Marius Florea Vizante, în genunchi în platoul "Junior Chef"

de Redactia Tvmania

Doar câteva ore au mai rămas până la debutul "Junior Chef", show-ul gastronomic cu copii care va putea fi urmărit în fiecare luni, de la ora 20.30, la Antena 1.

Maestrul Horia Vîrlan, prezentatoarea „Observatorului” din weekend Anca Lungu (zisă şi „Prinţesa Polonic”) şi actorul Marius Florea Vizante vor juriza prestaţiile culinare ale unor copii cu vârste de 8-10 ani.

Cei trei juraţi scot toate armele din dotare pentru a-i convinge pe cei mici că doar în echipa lor el va putea pune mâna pe marele trofeu de „Junior Chef”.

vizante

Uneori, pierdea unei asemenea competiţii poate fi grea, dovadă fiind nivelul la care se duce o astfel de luptă şi dăruirea şi perseverenţa cu care un jurat încearcă să-l determine pe concurent să-l aleagă. De data aceasta, unul dintre cei răniţi a fost Vizante căruia nu i-a venit să creadă că Rareş Pop, unul dintre preferaţii lui, nu a venit în echipa lui, cu toate că a încercat până în ultima secundă să-l convingă să-l aleagă. În momentul în care a văzut că alegerea a fost făcută, dezamăgirea l-a adus în genunchi: „Rareş era ceva special pentru mine. Acum, ne vom concetra să-l contracarăm pentru că este un candidat puternic. Este prea bun”, mărturiseşte juratul Marius Florea Vizante.

Cu toate că Prinţesa Polonic, ştirista Antenei 1, a încercat să-l încurajeze pe colegul său spunându-i să accepte înfrângerea cu fruntea sus, Vizante nu a ascultat-o şi a făcut un gest care i-a lăsat pe toţi mască.

Un concurent „Junior Chef” a mers la cursuri de gătit în America

Aron Horia Ciocan

Unul dintre cei mai dedicaţi prichindei este Aron Ciocan, bucătăraşul care s-a apucat de gătit după ce s-a uitat la Harry Potter: „Am văzut în film că un vrăjitor amesteca tot felul de ingrediente ciudate, un ochi, un picior într-o poţiune pentru a-i transforma pe elevi. M-am gândit să încerc şi eu. Şi cum nu aveam la îndemână ochi şi cozi şi alte ciudăţenii, am început să amestec diferite ingrediente, făină cu ouă, zahăr şi ce am mai găsit prin bucătărie”, povesteşte concurentul.

Lui Aron nu doar îi place să gătească, dar se şi pricepe la asta: „Când suntem prea comozi ca să gătim, el se ocupă de prânzul nostru”, mărturiseşte mama concurentului. La vârsta de patru ani când trebuiau să i se citească poveşti, puştiul îşi ruga părinţii să-i citească reţete din cartea de bucate a mamei. Şi când părinţii şi-au dat seama că nu este doar o joacă, ci o mare pasiune, Aron a mers în Statele Unite la cursuri culinare, unde spune el „Am învăţat o mulţime de reţete, ştiu bine acum să pregătesc shrimpi”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton