Modifica setarile cookie
Homepage  / Știri

Marius Florea Vizante, maestrul supelor cremă

de Redactia Tvmania

Juratul Marius Florea Vizante a învăţat să facă ouă poşate în platoul emisiunii „Junior Chef”, actorul prinzând din zbor la filmări câteva trucuri pe care le-a încercat acasă, în bucătăria proprie.

„Deşi ştiam, n-am făcut niciodată acasă ouă poşate. Recunosc că mi-au ieşit din prima, pentru că am avut un profesor foarte bun, cel mai bun pe care puteam să-l am, Alexandru Iacob, câştigătorul «Top Chef» şi ajutorul meu din echipa pe care mi-am format-o. Desigur, am mai învăţat şi alte secrete de la Horia Vîrlan”, spune Marius.

Când vine vorba despre propria bucătărie, felul pe care îl poate face la orice oră, fără reţetă, pentru a impresiona, este… ciorba: „Improvizez foarte mult la ciorbe. Niciodată nu-mi iese la fel, dar mereu sunt excepţionale, iar Katia (fetiţa lui – n.r.) susţine că sunt cel mai bun la supe creme”. Şi nu e deloc mofturos la mâncare: „Dimpotrivă, sunt chiar pofticios şi aş încerca aproape orice. Aş testa şi lucrurile stranii, tot felul de gândăcei sau ce se mai mănâncă prin Asia, dar recunosc că aş avea o strângere de inimă, numai când mă gândesc”.

Urmărește-ne pe Google News
 
 

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te