Homepage  / Televiziune

Marius Saizu prezintă emisiunea „Zona de conflict” la Prima News

Marius Saizu prezintă emisiunea „Zona de conflict” la Prima News
5

de Cătălina Matei,

În fiecare duminică, de la ora 16.00, Prima News, cel mai nou canal de știri din România, le explică telespectatorilor pericolele de lângă noi. În cadrul emisiunii „Zona de conflict”, Marius Saizu, corespondent FOCUS, va analiza în detaliu și fără subiectivism evenimentele care schimbă soarta oamenilor, fie că vorbim despre conflict armat, greve sau mișcări de stradă, sau despre acțiunile agresive ale unor țări care pot cauza tensiuni internaționale.

Am văzut multe conflicte în ultimii ani. Poate cea mai fierbinte zonă de conflict a momentului de pe Terra este chiar la granița de nord a României. Mă aflu în Ucraina chiar acum și sunt pregătit să le povestesc telespectatorilor Prima News cum arată culisele unei zone de conflict. Însă, în emisiune nu vom vorbi doar despre conflictul armat, ci și despre cel ideologic sau fizic”, spune de la Kiev Marius Saizu.

Printre cei care vor dezbate în emisiunea moderată de jurnalistul Prima TV și Prima News subiectele fierbinți și actuale ale geopoliticii mondiale se vor afla șefi de stat, miniștri, politicieni din România și din Europa.

marius-saizu-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton