Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Marius Tucă, dezvăluiri inedite despre bani. „Salariul Andreei Esca era o glumă…”

Marius Tucă, dezvăluiri inedite despre bani. „Salariul Andreei Esca era o glumă…”

de Roxana Mirea,

Jurnalistul Marius Tucă a fost invitat în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a vorbit despre mai multe subiecte. El a dezvăluit motivul pentru care nu a făcut o televiziune de știri. Acesta a fost momentul în care Marius Tucă a dezvăluit că salariul pe care îl primea Andreea Esca era o glumă față de cât câștiga el.

Marius Tucă: „Salariul Andreei Esca era o glumă față de cât câștigam eu”

Marius Tucă, gazda emisiunii „Marius Tucă Show” a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, unde a fost întrebat, printre altele, dacă s-a gândit vreodată să facă o televiziune de știri. El a răspus că a avut șansa să facă această televiziune, însă nu a făcut-o.

În momentul în care a explicat care a fost motivul pentru care nu a făcut o televiziune de știri, Marius Tucă a dezvăluit că salariul pe care îl avea Andreea Esca era o minciună pe lângă cât câștiga el.

„Îmi era bine pentru că eu câștigam atât de mult, bănuiesc. Nu vreau să exagerez, să nu se supere Andreea pe mine. Salariul Andreei (n.r. Esca) era o glumă față de cât câștigam eu atunci ca șef de ziar și ca om care făcea televiziune. Era vorba de bani foarte mulți. Atunci au fost foarte multe propuneri de a face televiziunea de știri care să mă reprezinte, dar îmi era atât de bine. Aveam un show de succes, eram directorul unui ziar, câștigam foarte bine, se născuse Daria.

Dacă aș da timpul înapoi, da, aș face această televiziune. Aș lua și un radio de atunci să îl fac. Sunt foarte multe lucruri pe care le-aș schimba. Aș face un ziar care să fie al meu. Și astăzi aș face cu toate riscurile și ideea că s-a terminat cu presa scrisă. Nu, nu s-a terminat și există întotdeauna un punct de la capăt. Sunt convins că va exista o resetare a lumii cu tot ceea ce înseamnă ea: pandemie, război, dispariția presei scrise, această lipsire permanentă a drepturilor și libertăților. Nu, nu va dura la nesfârșit”, a spus Marius Tucă în podcastul lui Mihai Morar.

Ce salariu ar fi avut, de fapt, Marius Tucă

Într-un alt interviu, citat de cei de la ego.ro, Marius Tucă dezvăluia că, la un moment dat, câștiga aproximativ 10.000 de dolari. Potrivit omului de televiziune, erau bani cu care nu știa ce să facă. De asemenea, muncea foarte mult și reușea să se odihnească doar câteva ore pe noapte.

„Eram perfecționist, nu eram mulțumit deloc. Am făcut (n.r. – televiziune) de la 30 la 40 ani, eram pe altă planetă. Dormeam câteva ore pe noapte. La 10-11 eram la ședința de sumar. (n.r. – la Jurnalul Național, unde a fost director editorial). E un consum incredibil”, spunea Marius Tucă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton