Homepage  / Vedete / Vedete străine

Marjorie de Sousa a câştigat procesul împotriva lui Julian Gil: copilul rămâne la actrița din „Până la capătul lumii”

Marjorie de Sousa a câştigat procesul împotriva lui Julian Gil: copilul rămâne la actrița din „Până la capătul lumii”

de Redactia Tvmania

Judecătorii din Mexic au clarificat drepturile de custodie în ceea ce-l priveşte pe Matias, fiul actorilor Marjorie de Sousa şi Julian Gil, născut pe 27 ianuarie anul acesta.

Conform telemundo.com, bebeluşul va rămâne în grija mamei, care va avea custodia totală, în timp ce Julian va avea dreptul să-l vadă o oră pe săptămână la judecătorie, sub subravegherea unui reprezentant legal. De asemenea, el nu va avea voie să urce pe reţelele de socializare poze cu băieţelul şi va trebui să plătească ca pensie alimentară 20% din veniturile sale.

În cadrul procesului de adopţie, Marjorie (37 de ani) l-a acuzat pe fostul ei iubit de consum de droguri şi comportament violent. Julian (46 de ani) a negat acuzele aduse şi a spus că tot ceea vrea actriţa este să-i întineze numele. Înainte de sentinţă, judecătorii i-au trimis pe Marjorie şi Julian să-şi facă fiecare un test psihologic.

Julian nu se va opri însă aici cu demersurile legale, dorind să facă apel.

„Trebuie să lupt pentru adevăr!”, a zis el, citat de tvynovelas.com.

Marjorie și Julian (pe care i-ați văzut în telenovela „Până la capătul lumii”, la Acasă) au reluat povestea de iubire, începută în urmă cu 5 ani, în august 2016. În aprilie anul acesta, ei au anunţat oficial că s-au despărţit.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton