Homepage  / Vedete / Vedete străine

Marjorie de Sousa plănuiește să revină pe platourile de filmare, deși războiul cu Julian Gil continuă

Marjorie de Sousa plănuiește să revină pe platourile de filmare, deși războiul cu Julian Gil continuă

de Redactia Tvmania

Marjorie de Sousa nu a mai jucat în nicio telenovelă din 2019, atunci când a fost protagosita producției „Puțin sunt și al tău”

Acum, conform celor de la People en Espanol, actrița va reveni pe platourile de filmare într-o nouă telenovelă unde, se pare că va avea rolul antagonic. 

„Este foarte fericită și crede că Dumnezeu potrivește perfect lcururile și toate vin la timpul lor. A trebuit să se întâmple atunci când trebuia”, a declarat o sursă apropiată actriței pentru cei de la People en Espanol. 

Zvonurile despre întoarcerea lui Marjorie au apărut acum câteva zile, când au început să apară numele distribuției acestei noi telenovele. Marjorie pare a fi foarte mulțumită de includerea ei în acest proiect. „Din ceea ce mi-a spus, este un super personaj”, a mai adăugat sursa.

 

În iulie 2019, De Sousa a anunțat că va lua o pauză de la actorie pentru o scurtă perioadă pentru a-și regândi cariera și pentru a se dedica pe deplin îngrijirii micuțului ei Matías Gregorio. În acea perioadă, a lansat piesa „Morenito mio” și a susținut un concert de streaming. În plus, anul trecut, a pășit pe forumurile de televiziune pentru a participa în emisiunea „Masked Singer” Mexic.

 
 

Marjorie de Sousa  continuă procesul legal pe care îl are cu Julián Gil pentru întreținerea și custodia fiului lor de câțiva ani; de fapt, s-a anunțat că actorul a pierdut custodia fiului său.

 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton