Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Marjorie de Sousa și Julian Gil au devenit părinți

FOTO. Marjorie de Sousa și Julian Gil au devenit părinți

de Redactia Tvmania

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea telenovelelor, Marjorie de Sousa (36 de ani) și Julián Gil (46 de ani), au devenit părinții unui băiețel pe 27 ianuarie, anunță peopleenespanol.com.

Marjorie de Sousa și Julian Gil au devenit părinți

Marjorie de Sousa și Julian Gil au devenit părinți

“Toți sunt foarte bine!”, a declarat reprezentantul actriței, Alberto Gómez. “Are părul blond, este un scump!”, a mai adăugat el.

Micuțul, care va purta numele de Matias, s-a născut într-un spital din Ciudad de Mexico și a avut la naștere 2,8 kilograme. El este primul copil al cuplului și al treilea al lui Julian. Actorul de origine argentiniană mai are doi copii din relațiile anterioare, pe Nicole, de 30 de ani, și pe Julian de 17 ani.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3509″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Povestea de dragoste dintre Marjorie și Julian (pe care i-ați văzut în telenovela „Până la capătul lumii”, la Acasă) a început în urmă cu cinci ani, când au fost împreună pentru o scurtă perioadă. În august, anul trecut, cei doi s-au împăcat, iar la scurt timp au anunţat că aşteaptă un copil.  

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și:

Marjorie de Sousa şi Julian Gil au dat o petrecere pentru viitorul bebeluş

FOTO. Marjorie de Sousa şi Julian Gil au aflat sexul copilului pe care îl aşteaptă

Marjorie de Sousa şi Julian Gil aşteaptă un copil

Julian Gil şi Marjorie de Sousa formează din nou un cuplu

Marjorie de Sousa („Iubiri vinovate”) se iubeşte cu un pilot de curse

Telenovela mexicană “Până la capătul lumii” vine Acasă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton