Homepage  / Articole

Mark Harmon face 17 milioane de dolari la „NCIS”

Mark Harmon face 17 milioane de dolari la „NCIS”

de Redactia Tvmania

Mark Harmon joacă în „NCIS: Anchetă militară” de la debutul serialului (din 2003) încoace, iar anul acesta actorul şi-a renegociat salariul, după doi ani în care a încasat un cec de 500.000 de dolari la sfârşitul fiecărui episod. Evident, Harmon a cerut şi a primit o mărire substanţială.

Actorul din serialul „NCIS: Anchetă militară”, dat la noi de Prima (sezonul 8 este difuzat de luni până joi, de la ora 0.00) şi de AXN (sezonul 4 este difuzat miercurea, de la  21.00), va câştiga anul viitor 17 milioane de dolari, scrie deadline.com.

Mark Harmon (61 de ani) va fi Leroy Jethro Gibbs încă doi ani, iar renegocierea salariului său a venit o dată cu prelungirea producţiei „NCIS: Anchetă militară” cu al 11-lea sezon.

Harmon a cerut o mărire de salariu după doi ani în care a primit 500 şi ceva de mii de dolari pe episod (cam cât primea şi William Petersen în „CSI”). Acum actorul va primi, se pare, peste 700.000 de dolari, adică în jur de 17 milioane de dolari pentru întreaga serie.

În plus, Harmon e şi producător executiv şi ia o cotă parte din profiturile serialului de succes în SUA şi peste hotare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton