Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mark Ruffalo, mesaj emoționant pentru fanii lui Jeremy Renner, după ce starul din „Avengers” a ajuns la terapie intensivă

Mark Ruffalo, mesaj emoționant pentru fanii lui Jeremy Renner, după ce starul din „Avengers” a ajuns la terapie intensivă

de Andra Stana,

Mark Ruffalo are o rugăminte specială pentru toți fanii lui Jeremy Renner, după ce actorul s-a accidentat grav în timp ce curăța zăpada cu un plug. În prezent, starul de cinema, celebru pentru rolul său Clint Barton/Hawkeye din universul cinematic Marvel, se află la spital, în stare critică, dar stabilă.

Mark Ruffalo le cere fanilor să se roage pentru colegul și „fratele” său din „Avengers”, Jeremy Renner

Actorul din Spotlight, în vârstă de 55 de ani, a intrat pe Instagram, unde a publicat un mesaj referitor la colegul său din filmele Marvel. Mai precis, Ruffalo le-a cerut fanilor să se roage pentru Jeremy Renner, după ce acesta a suferit un grav accident.

„Rugăciuni pentru fratele nostru pentru o recuperare completă și rapidă”, a scris Mark Ruffalo. „Vă rugăm să trimiteți bunătate vindecătoare în calea lui”.

Ruffalo și Renner au apărut pentru prima dată într-un film împreună în 2012, în timpul filmului original „Avengers”. De atunci au apărut în alte câteva filme cu supereroi, inclusiv „Avengers: Age of Ultron” și „Avengers: Endgame”, scrie dailymail.co.uk.

Celebrul actor Jeremy Renner e în stare critică

Renner, în vârstă de 51 de ani, se află în stare critică, dar stabilă la spital, după ce s-a rănit în timp ce curăța zăpada în fața casei sale, marți dimineață.

Actorul de la „Hawkeye”, care era singur în acel moment, a fost transportat cu avionul la spital duminică, după ce poliția a fost chemată la conacul său.

Circumstanțele în care s-a produs accidentul rămân neclare. Poliția l-a descris ca fiind un incident „legat de vreme”, în care a fost implicat un plug de zăpadă. De curând, o furtună a lăsat 35.000 de persoane fără curent electric pe fondul căderilor abundente de zăpadă.

„Putem confirma că Jeremy se află în stare critică, dar stabilă, din cauza rănilor suferite după ce a suferit un accident legat de condițiile meteorologice în timp ce curăța zăpada în cursul zilei de astăzi. Familia sa este alături de el și primește îngrijiri excelente”, a precizat un purtător de cuvânt într-un comunicat.

Jeremy Renner locuiește într-o zonă izolată, la munte

Locuința lui Jeremy Renner se află într-o zonă muntoasă izolată. Mai precis, actorul deține o proprietate în apropiere de Mt Rose-Ski Tahoe, o zonă de lângă Reno, Nevada, care a fost lovită recent de furtunile de iarnă, scrie The Hollywood Reporter.

Recent, actorul a postat pe rețelele de socializare imagini în care pot fi remarcate condițiile meteorologice sevedere din zona din jurul lacului Tahoe, care se învecinează cu California și Nevada și care este o destinație de schi celebră.

Pe 13 decembrie 2022, Renner a postat pe Twitter o fotografie cu o mașină acoperită de zăpadă. Alături, el a scris „Zăpezile de la lacul Tahoe nu sunt o glumă”.

Fanii se roagă acum pentru cel care a fost nominalizat de două ori la premiile Oscar. Renner este cunoscut mai ales pentru că a jucat rolul Răzbunătorului Hawkeye în universul Marvel, Aaron Cross în The Bourne Legacy și William Brandt în filmele Mission Impossible.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton