Homepage  / Vedete

Mark Tacher nu are nimic de împărţit cu Sebastian Rulli

Mark Tacher nu are nimic de împărţit cu Sebastian Rulli

de Redactia Tvmania

Actorul Mark Tacher (st.) a revenit la gânduri mai bune faţă de colegul său de breaslă, Sebastian Rulli (dr.), de când a terminat relaţia cu vedeta TV Cecilia Galliano (centru), în toamna anului trecut.

Mark Tacher nu are nimic de împărţit cu Sebastian Rulli

În timp ce a fost împreună cu Cecilia (fosta soţie a lui Sebastian) Mark a apărat-o pe aceasta de fiecare dată când a avut ocazia. El a susţinut-o în timpul procesului pe care Cecilia l-a avut cu Sebastian pentru o maşină de lux, spunând că acesta din urmă îi aduce acuzaţii nefondate partenerei sale (cum ar fi faptul că prezentatoarea nu a stat în spital din cauză că a fost bolnavă, ci pentru că şi-ar fi făcut operaţii estetice).

După ce s-a despărţit de Cecilia, Mark a spus că nu a avut niciodată ceva împotriva lui Sebastian.

“Nu avem ce să ne reproşăm. Nu există nicio problemă între noi”, a spus Mark, citat de esmas.com.

Tabloidele mexicane au scris, însă, că Mark chiar i-ar fi cerut scuze lui Sebastian pentru că l-a atacat verbal de mai multe ori, în trecut.

În prezent, Sebastian Rulli trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Angelique Boyer, în timp ce Mark s-a axat pe muncă pentru a uita de Cecilia, pe care a iubit-o foarte mult şi de care s-a despărţit din cauza programului încărcat pe care îl aveau. Astfel, Mark filmează în prezent pentru telenovela “Qué te perdone Dios”, alături de Rebecca Jones şi Zuria Vega.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton