Homepage  / Vedete străine

Sacrificiul făcut de Mark Wahlberg. De ce a renunțat la conacul lui în valoare de 90 de milioane de dolari

Sacrificiul făcut de Mark Wahlberg. De ce a renunțat la conacul lui în valoare de 90 de milioane de dolari
13

de Roxana Mirea,

Familia este pe primul lor pentru Mark Wahlberg. Actorul a dezvăluit că și-a împachetat lucrurile și și-a mutat familia din conacul lor luxos de 90 de milioane de dolari din California, în încercarea de a le oferi copiilor „o viață mai bună”.

Mark Wahlberg a renunțat la concacul de 90 de milioane de dolari de dragul copiilor

Invitat în episodul de marți al emisiunii „The Talk”, Mark Wahlberg a vorbit despre „cea mai mare provocare” cu care se confruntă atunci când trebuie să găsească un echilibru între carieră și faptul că este un familist, scrie Page Six.

Vreau să pot lucra de acasă„, a declarat Wahlberg, în vârstă de 51 de ani. „M-am mutat în California în urmă cu mulți ani pentru a urma actoria și am făcut doar câteva filme în tot acest timp în care am fost acolo.”

„Așadar, ne-am mutat pentru a le putea oferi copiilor mei o viață mai bună și pentru a-și urma visurile, fie că e vorba de fiica mea care vrea să facă echitație, de fiul meu ca jucător de baschet sau de fiul meu mai mic ca jucător de golf. Acest lucru a avut mult mai mult sens pentru noi.”

Mark Wahlberg și soția lui, Rhea Durham, au împreună patru copii: pe Ella, în vârstă de 19 ani, pe Michael, în vârstă de 16 ani, pe Brendan, în vârstă de 13 ani și pe Grace, în vârstă de 12 ani.

Daily Instagram PostsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Unde s-a mutat Mark Wahlberg cu familia

În aprilie, Wahlberg și-a scos la vânzare casa din Beverly Hills pentru suma uriașă de 87,5 milioane de dolari. El a cumpărat colosala proprietate de 30.500 de metri pătrați în 2009 pentru doar 8,25 milioane de dolari. Vila are 12 dormitoare și 20 de băi, o cramă, un teren de golf, un teren de tenis, un skate park și o casă de oaspeți separată.

Mark Wahlberg vend son château à Los Angeles pour 87.5 millions de dollarsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 13

După ce a decis să își părăsească strălucitoarea proprietate din Golden State, actorul din „Uncharted” și-a cumpărat o proprietate impresionantă în Nevada pentru familia sa. Potrivit Las Vegas Review-Journal, Wahlberg a cumpărat în luna iulie o casă în Summerlin, situată în apropiere de Las Vegas, pentru 15,6 milioane de dolari.

„Am venit aici pentru a ne oferi o nouă imagine, un nou început pentru copii, iar aici există multe oportunități. Sunt foarte încântat în legătură cu ceea ne rezervă viitorul”, a spus Wahlberg.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton